LET ME TELL YOU A STORY|CALLMOM.EU

Γεια σας είμαι η Μαρία, η δημιουργός του νέου eshop www.callmom.eu και θα ήθελα να σας πω την ιστορία μας.

Clipboard01

Όλα ξεκίνησαν όταν έκανα τις πρώτες βόλτες με την κόρη μου. Η μικρή ήταν τόσο ζωηρή και περίεργη, έτρεχε δεξιά και αριστερά και εγώ φοβόμουν μήπως ξεφύγει από τα μάτια μου και χαθεί, έστω και για λίγο. Έτσι, της κρατούσα διαρκώς σφιχτά το χέρι χωρίς να την αφήνω να τρέξει, να χαρεί, να διασκεδάσει. Έπρεπε να βρω μια λύση. Σκέφτηκα λοιπόν να γράψω σε ένα χαρτάκι το τηλέφωνο μου και να το βάλω στην τσέπη της μικρής. Ξέρετε, για κάθε ενδεχόμενο… Για την κακιά στιγμή, που λένε. Η μικρή, όμως, εκτός του ότι δεν φορούσε πάντα ρούχα με τσέπες, έβρισκε το χαρτάκι “ενοχλητικό”. Νόμιζε πως ήταν σκουπιδάκι και το πετούσε με χαρά λέγοντας «κουπιάκι  μαμά, κουπιάκι»! (κουπιάκι=σκουπιδάκι για όσους δεν είχαν τη χαρά να γνωρίσουν τη γλώσσα των νηπίων). ‘Έπρεπε, λοιπόν, να βρω μια διαφορετική λύση. Ένα διασκεδαστικό, όμορφο, ελκυστικό και βολικό τρόπο να κρατά η μικρή μου το τηλέφωνο της μαμάς επάνω της. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το βραχιολάκι σιλικόνης Call Mom και το www.callmom.eu

02-web

Λίγα λόγια για το «callmom.eu». Τι είναι, πως προέκυψε και σε τι αποσκοπεί; Το «callmom.eu» είναι ένα e-shop με βασικό προϊόν τα βραχιολάκια Έκτακτης Ανάγκης Call Mom. Πρόκειται για personalized βραχιολάκια σιλικόνης με χαραγμένο επάνω το τηλέφωνο της μαμάς ή του μπαμπά, τα οποία διατίθενται σε 2 μεγέθη και πολλά χαρούμενα παιδικά χρώματα.

Προέκυψε… από τη δική μου ανάγκη, ως μητέρα ανήσυχου, περίεργου και ζωηρού παιδιού, να βρω ένα τρόπο να προσφέρω στη μικρή μου «εξερευνήτρια» extra ασφάλεια στις βόλτες μας. Να διασφαλίσω μια γρήγορη και εύκολη επανασύνδεση στην περίπτωση που χανόταν, έστω και για λίγο!

Σκοπός του είναι…να βοηθάει γονείς και παιδιά να μεγαλώνουν με ασφάλεια. Να ταξιδεύουν, να βολτάρουν, να εκδράμουν, να χαίρονται τη ζωή, να διασκεδάζουν πάντα με ασφάλεια.

Πως λειτουργεί: Πριν από κάθε βόλτα/έξοδο/εξόρμηση, κλπ, φοράτε στο παιδί  το δικό του προσωπικό βραχιολάκι Call Mom με το τηλέφωνο σας ώστε αν χαθεί, να βρεθεί άμεσα και εύκολα.

Γιατί κάποιος να επιλέξει τα βραχιολάκια Call Mom; Γιατί είναι χρήσιμα, προσιτά, χαρούμενα, διασκεδαστικά, αντοχής. Βοηθούν παιδιά και γονείς να έχουν γρήγορη επανασύνδεση και προσφέρουν extra ασφάλεια. Για κάθε ενδεχόμενο!

Εγώ που δεν έχω παιδιά με ενδιαφέρει; Τα βραχιολάκια  Call Mom απευθύνονται σε γονείς, νταντάδες, οποιονδήποτε φροντίζει μικρά παιδιά, οποιονδήποτε θέλει να κάνει ένα χρήσιμο δώρο σε ένα παιδί, μα πάνω από όλα στα ίδια τα παιδιά. Άλλωστε τα βραχιολάκια Call Mom είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να διδάξεις μερικούς κανόνες ασφαλείας σε μικρά παιδιά. Όπως τι κάνουμε εάν χαθούμε από τους γονείς. Στο www.callmom.eu/how-it-works/ μπορείτε να διαβάσετε ορισμένους κανόνες ασφαλείας και να πάρετε ιδέες.

Άλλα προϊόντα: Βιβλία/παραμύθια για μικρά παιδιά με θέμα, τι άλλο, την ασφάλεια!

_MG_0369

Αγαπημένο Slogan:Τι άλλο; Safety can be fun! 

+ χαρούμενα χρώματα

+ μεγέθη ειδικά για παιδιά

+ αδιάβροχα & αντοχής (100% σιλικόνη)

+ χρήσιμα, έξυπνα, προσιτά

+ ιδανικό αξεσουάρ για βόλτες, ταξίδια, σχολικές εκδρομές, πάρτι

+ απαραίτητο για την ασφάλεια και κάθε έκτακτη ανάγκη 

safety can be fun 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Εάν σας αρέσαμε και σας ενδιαφέρει μια παρουσίαση του callmom.eu, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δημιουργήσουμε τα δικά σας βραχιολάκια (δείγματα).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στο email  hi@callmom.eu και στα τηλέφωνα 2310 909272 και 6942 050161.

Φιλικά,

Μαρία Μελίδου

Managing Director/Owner/Mom

www.callmom.eu

Print

Leave a Reply