EASY BAKE|ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

EasyBake! Δοκιμάστε τα νέα έτοιμα μείγματα ζύμης από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, για ένα εύκολο, γρήγορο και λαχταριστό αποτέλεσμα στις καθημερινές σας δημιουργίες!

Έχετε περιορισμένο χρόνο και θέλετε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα muffin για να γλυκάνετε την οικογένεια και τους φίλους σας;

Θέλετε σπιτική πίτσα με σίγουρο αποτέλεσμα και χωρίς πολύ κόπο;

Είναι Κυριακή και ξεχάσατε να πάρετε φρέσκο ψωμί;

Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου σας δίνουν την λύση με την νέα μοναδική σειρά προϊόντων easybake, που περιλαμβάνει έτοιμα μείγματα με βάση το αλεύρι για  την παρασκευή γλυκών και αλμυρών προϊόντων ζύμης. Το μυστικό της επιτυχίας των easybake είναι η ευκολία στην προετοιμασία, γρήγορα χωρίς κόπο, με σίγουρο αποτέλεσμα κάθε φορά.

PAN_0074

Στα supermarket θα βρείτε την πλήρη σειρά έτοιμων μειγμάτων EasyBake: Muffin, Chocolate Muffin, ζύμη πίτσας και πολύσπορο ψωμί!

Επίσης για λαχταριστά, σπιτικά, χριστουγεννιάτικα καλούδια, σαν της γιαγιάς μας αλλά με λιγότερο κόπο, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου λανσάρουν για πρώτη φορά δυο πρωτοποριακά προϊόντα, έτοιμο μείγμα Easy Bake για μελομακάρονα και έτοιμο μείγμα Easy Bake για κουραμπιέδες!

Με μόνο 3 βήματα, και όχι περισσότερα από 4 υλικά θα εκπλήξετε τους αγαπημένους σας με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.

Εμπιστευτείτε τα για σίγουρο αποτέλεσμα so easy!

Επισκεφτείτε το www.alevri.com/easybake για να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα easybake!

Σύντομα κοντά σας και με ακόμη περισσότερα προϊόντα easybake!

PAN_0122

 

Leave a Reply