ΘΥΜΟΣ-Η ΜΕΛΕΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟ

Ο χώρος προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής έκφρασης Follow Your Tree διοργανώνει τη φετινή σεζόν εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά 4-6 ετών, με τίτλο «Συναισθήματα», σε αυτοτελείς μηνιαίους κύκλους των τριών συναντήσεων.

Ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στο θυμό. Με αφορμή την αυτοσχέδια ιστορία «Η Μελένια συναντά το Δράκο», τα παιδιά που παίρνουν μέρος στο εργαστήρι θα εξετάσουν αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα. 

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που θύμωνε πολύ. Και όταν θύμωνε φώναζε, έκλαιγε, κλώτσαγε και δεν ήθελε κανέναν κοντά της. Η Μελένια ήταν πολύ δυστυχισμένη και δεν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να συνεννοηθεί με τους άλλους. Σιγά σιγά έχασε όλους τους φίλους της γιατί δεν τους άρεσε που τόσο συχνά τους φώναζε. Κι έτσι δεν έπαιζαν μαζί της και αυτό θύμωνε την Μελένια ακόμα περισσότερο. Ώσπου μια μέρα συνάντησε ένα Δράκο…

Πώς νιώθω όταν θυμώνω; Τι με κάνει να θυμώνω; Τι θα ήθελα να κάνω όταν θυμώνω; Πρέπει να κρύβω το θυμό μου ή να τον εκφράζω και τελικά πώς μπορώ να τον εκφράζω χωρίς να διώχνω τους άλλους μακριά μου; Οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα από το παιχνίδι!

2ος Κύκλος Θεατρικού Παιχνιδιού Συναισθήματα για Παιδιά 4-6 Ετών

Θέμα: ΘΥΜΟΣ – «Η Μελένια Συναντά το Δράκο»

Συναντήσεις: Σάββατο 10:00-11:00

Ημερομηνίες: 14/11 – 21/11 – 28/11

Τόπος: Follow Your Tree

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις.

Συντονίστρια: Βένια Δεληκατερίνη, Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το follow your tree!

Τηλ: 210 6776853/ 6944 359538

Leave a Reply