ΤΟ MEET MARKET ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

To Meet Market επιστρέφει τον Οκτώβριο στο κλασικό αγαπημένο μας μέρος, στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου, από τις 13:00 – 23:00, ελάτε να τιμήσουμε το επιχειρηματικό πνεύμα της Αθήνας και να εμπνευστούμε από τις δημιουργίες ανεξάρτητων μικρών ομάδων. Πάνω από 120 πάγκοι με προϊόντα θα γεμίσουν το κτήριο Μηχανουργείο και τις φθινοπωρινές τέντες που θα στηθούν στον προαύλιο χώρο.

Αυτή τη φορά, εκτός από τους σταθερούς εκθέτες του Meet Market και πάνω από 30 καινούριους πάγκους, θα βρείτε μια τέντα στην οποία θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Μετά το τέλος του market, αυτά θα μεταφερθούν στον Ελαιώνα στις Ανοιχτές Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων. Η ανάγκη είναι μεγάλη και οι άνθρωποι χρειάζονται την βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας.

Συσκευασμένα τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης: Ατομικά νερά /χυμούς, ατομικές συσκευασίες μπισκότων/ κρουασάν / φρυγανιών, ατομικές μαρμελάδες / βούτυρα, ζάχαρη, κονσέρβες

 Είδη προσωπικής υγιεινής: Σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και γενικά είδη υγιεινής, Σερβιέτες, Χαρτί υγείας, Ξυραφάκια

 Λευκά είδη: Σεντόνια, Πετσέτες, Μαξιλάρια, Υπνόσακοι

 Παιδικά είδη: Πάνες, Καροτσάκια, Μάρσιπους, Μπιμπερό, Χαρτί Α4, μαρκαδόροι και ξυλομπογιές

 Είδη καθαρισμού/ οικιακά: Wettex, Latex γάντια μίας χρήσης, Ιατρικές μάσκες μια χρήσης, Απορρυπαντικά ρούχων σε σκόνη, Σφουγγαρίστρες, κουβάδες, σκούπες και φαράσια, Σακούλες απορριμμάτων, Πλαστικά ποτήρια, Αλουμινένια σκευή μιας χρήσης, Καθαριστικά (χλωρίνη ,υγρό γενικής καθαριότητας), Βραστήρες (σημαντική κατανάλωση τσαγιού)

Ρουχισμός: Από είδη ρουχισμού η δομή φιλοξενίας είναι καλυμμένη. Ανάγκες υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για: Αδιάβροχα, Υπνόσακους, Γαλότσες, Εσώρουχα, Σακίδια πλάτης

tmm_tex1_0

Το μουσικό χαλί του σαββατοκύριακου θα επιμελούνται οι  φανταστικοί djs του Meet Market, ενώ ως συνήθως θα μπορείτε να περνάτε από το ταμείο για να κερδίσετε δώρα!  Φυσικά μη ξεχάσετε στο σπίτι τα παιδιά! Στο Meet Market για άλλη μια φορά θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες απο τις ομάδες «Πυγολαμπίδα» και «το Πανηγυράκι». Ελάτε λοιπόν με τα παιδιά σας, τα σκυλιά σας, με συγγενείς, με εραστές και φίλους για να βοηθήσετε τους πρόσφυγες,  να κάνετε βόλτα ανάμεσα στους πάγκους, να ψωνίσετε, να πιείτε ένα ποτό, να τσιμπήσετε σνακ, ή απλά … για να συναντήσετε κόσμο!

ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ: Στην καρδιά του φθινοπώρου, δημιουργούμε τις αντιθέσεις. Γράφουμε λευκό πάνω στο σκούρο. Μια ομαδική δημιουργική εκτέλεση για τους μικρούς και τους μεγάλους, απο το περιοδεύον κινητό εικαστικό εργαστήρι της εικαστικού Βασιλικής Σπύρου και των επισκεπτών του The Meet Market.

ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ: Ποια πυγολαμπίδα είσαι εσύ; Ένα θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους. Ελάτε να παίξουμε, να πετάξουμε, να αναλακύψουμε…  Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17:00, 18:00 και 19:00. Συμμετοχή ελεύθερης συνεισφοράς. 

BABYFEAT: Ελάτε με τα παιδιά σας και παίξτε ελεύθερα σε αυτό το kids friendly corner!

The Meet Market:  Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

POSTER_back
www.themeetmarket.gr
The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Μηχανουργείο & προαύλιο Μηχανουργείου
Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Οκτωβρίου, 2015: 
13:00 – 23:00 

Leave a Reply