ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Αναμφισβήτητα το video των Pampers «Πρώτες Στιγμές» σου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από τις πρώτες πολύτιμες στιγμές που κάθε μαμά μοιράστηκε με το μωρό της. Όλες εκείνες τις στιγμές που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη σου και σκέφτεσαι με τόση νοσταλγία. Και είναι τόσες πολλές…

To πρώτο θετικό τεστ! Ξύπνησα τον καλό μου, τον κοίταξα και του είπα απλά “Είμαι έγκυος”. Με κοίταξε για μια στιγμή και μετά με αγκάλιασε. Ακόμα θυμάμαι αυτή την αγκαλιά!

Το πρώτο υπερηχογράφημα! Με πολύ κλάμα χαράς! Η πρώτη φορά που είδαμε το σποράκι μας!

Το πρώτο φτερούγισμα μέσα στην κοιλιά μου εκεί που ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ και λίγο καιρό μετά η πρώτη κλωτσιά!

Η πρώτη φορά που κατάλαβε την κίνηση του μωρού ο μπαμπάς του. Η πρώτη φορά που βούρκωσε.

Ο φόβος του τοκετού που έγινε χαρά με το πρώτο κλάμα του, η πρώτη αγκαλιά, που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, ο πρώτος θηλασμός!

Οι πρώτες στιγμές των τριών μας ως οικογένειας, μέσα στο μαιευτήριο, αργά το βράδυ, όταν συγγενείς και φίλοι είχαν πλέον φύγει. Κοιτούσαμε το μικροσκοπικό μωράκι πάνω στο κρεβάτι και λέγαμε “Κοίτα τι φτιάξαμε”!

Οι πρώτες (εφιαλτικές) μέρες στο σπίτι, τα πρώτα ξενύχτια, οι πρώτοι κολικοί, αλλά και οι πρώτες βόλτες, τα πρώτα χαμόγελα, τα πρώτα παιχνίδια!

Τα πρώτα “αγκού”, που σιγά σιγά έγιναν “μαμ”, “μαμά”, “μπαμπά”, “άτα”, ο πρώτος σερί 8ωρος ύπνος, το πρώτο δοντάκι, το πρώτο αποτυχημένο γεύμα με κουταλάκι, τα πρώτα δειλά βήματα, που γρήγορα έγιναν τρεχαλητό!

Χαρείτε όλες αυτές τις πρώτες στιγμές με το μωρό σας! Είναι μοναδικές! Όσες φορές κι αν δω το video  των Pampers «Πρώτες Στιγμές» βουρκώνω από συγκίνηση και περιμένω πότε θα κρατήσω για δεύτερη φορά ένα πρώτο θετικό τεστ… Για να τις ξαναζήσω!

Leave a Reply