ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ PLAYGYM

Κάθε παιδί διψάει για αισθητηριακά ερεθίσματα, μιας και έχει μια φυσική περιέργεια, ένα έμφυτο, δηλαδή, κίνητρο που το ωθεί να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του. Καθημερινά εξερευνά και δοκιμάζει καινούρια πράγματα, κάθε φορά που καταφέρνει κάτι νιώθει επιτυχημένο και αυτό του δίνει την ώθηση να συνεχίσει.

Το παιδί καθώς μεγαλώνει μαθαίνει:

  • Να διακρίνει τις φυσικές ιδιότητες των αντικειμένων με την αφή (υφή, σχήμα, θερμοκρασία, κλπ.).
  • Να προσαρμόζει το σώμα του στις αλλαγές της βαρύτητας και να νιώθει άνετα με την κίνησή του στο χώρο (αίσθηση ισορροπίας).
  • Να συνειδητοποιεί πού βρίσκονται τα μέλη του σώματός του στο χώρο (ιδιοδεκτική αίσθηση).
  • Να χρησιμοποιεί συντονισμένα τις δύο πλευρές του σώματός του (αμφίπλευρος συντονισμός).
  • Να αλληλεπιδρά επιτυχώς με το περιβάλλον του, δηλαδή να σχεδιάζει, να οργανώνει και να εκτελεί μια σειρά από άγνωστες μέχρι τώρα για αυτό ενέργειες (πράξη).

Παρακολουθήστε τα νέα εξειδικευμένα προγράμματα του PlayGym για βρέφη ηλικίας 1,5- 3,5 ετών μαζί με τους γονείς τους, που προσφέρουν πλούσια ερεθίσματα, έξυπνα παιχνίδια, πολλά χρώματα, υλικά, ακούσματα και εμπειρίες!

–       BabyPlay για γονείς και παιδιά 18-24 μηνών.

–       Παίζω με τη μαμά μου για γονείς και παιδιά 2-3,5 ετών.

–       BabyMusic για γονείς και παιδιά 2,5 -3,5 ετών.

Μέσα από αισθητικοκινητικές δραστηριότητες, μιμητικά και μουσικά παιχνίδια και τραγούδια που βοηθούν στην ωρίμανση του εγκεφάλου τους και με τη βοήθεια εξειδικευμένων παιδαγωγών, που δίνουν ιδέες και συμβουλές στους γονείς για να προωθήσουν το δυναμικό των μικρών τους όσο το δυνατόν περισσότερο, τα παιδιά διασκεδάζουν μαθαίνοντας και μαθαίνουν διασκεδάζοντας!

ΤipΤα προγράμματα είναι ετήσια και πραγματοποιούνται ίδια ημέρα και ώρα κάθε εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και κατακτούν δεξιότητες. Φυσικά, ένα βρεφάκι ή παιδάκι μπορεί να ενταχθεί ανά πάσα στιγμή στο τμήμα που του ταιριάζει!

Καλέστε για ένα δοκιμαστικό στο 21 300 500 89. Το πρώτο εργαστήρι είναι δωρεάν!

PlayGym 
Γαρυττού 166Β – Αγία Παρασκευή (100 μέτρα από τον σταθμό μετρό Δουκ.Πλακεντίας)

Leave a Reply