ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου. Μια γιορτή γεμάτη δώρα και αγαπημένους ανθρώπους να σου κρατάνε συντροφιά. Και τι καλύτερο από το να διαβάζεις μαζί με τους αγαπημένους σου; Βιβλία που αγαπήθηκαν πολύ. Βιβλία που θα αγαπηθούν. Περιπέτειες κλασικές πια, μα και καινούργιες. Ιστορίες συναρπαστικές, αλλά και απίθανα παιχνίδια με πολλές κατασκευές και δραστηριότητες. Μαγικά δώρα αγάπης!

Εικόνες μαγικές και μουσική που σε ταξιδεύει. Παραθυράκια που ανοίγουν. Λεξούλες και ιστορίες που εξοικειώνουν τους λιλιπούτειους αναγνώστες, από ενός έτους, με το πιο μαγικό αντικείμενο του κόσμου, το βιβλίο, που θα δώσει μια πρώτη αίσθηση της πιο γλυκιάς, τρυφερής και μελωδικής εποχής του χρόνου!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕΛΩΔΙΕΣ: ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών με αυτό το μουσικό ηχοβιβλίο με αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπέροχες γιορτινές εικόνες και ρυθμικά στιχάκια.

ΟΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Αυτή η εντυπωσιακή έκδοση υψηλής αισθητικής και περίτεχνης τυπογραφίας σε εικονογράφηση της διεθνώς αναγνωρισμένης Ingela P. Arrhenius θα ενθουσιάσει τα μικρά παιδιά, που θα περιηγηθούν στην πιο γιορτινή οδό, θα ανοίξουν τα διασκεδαστικά παραθυράκια και θα διαβάσουν τα ρυθμικά στιχάκια. Ένα βιβλίο-ακορντεόν, ιδανικό για να πλαισιώσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή οποιοδήποτε άλλο γιορτινό σκηνικό.

ΤΟ ΤΑΡΑΝΔΑΚΙ

Γνωρίστε τον μικρότερο βοηθό του Αϊ-Βασίλη, το μικροσκοπικό Ταρανδάκι, σε αυτή την τρυφερή ιστορία του Κρις Νέιλορ-Μπαλεστέρος, που ένα πολύ ξεχωριστό γράμμα την Παραμονή των Χριστουγέννων το βοηθάει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Η μετάφραση ανήκει στη βραβευμένη συγγραφέα και μεταφράστρια Άννα Κοντολέων.

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Η Μαράια Κάρεϊ δημιούργησε ένα συγκινητικό και μοντέρνο παραμύθι με πρωταγωνίστρια τη μικρή Μαράια, που, όπως και το κοσμαγάπητο τραγούδι της «All I Want for Christmas Is You», έχει τις προδιαγραφές να γίνει γρήγορα ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο ανάγνωσμα. Η μικρή Μαράια λαχταράει μόνο να περάσει ήρεμα και χαρούμενα τις μέρες των Χριστουγέννων. Νιώθοντας μοναξιά και απόρριψη, ξεκινάει μες στην παγωνιά ένα ταξίδι εκπληκτικό, για ν’ ανακαλύψει τη θεραπευτική δύναμη της φωνής της, που μπορεί να σκορπίσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, όχι μόνο στο δικό της σπιτικό, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ακολουθήστε τον αξιαγάπητο Γουίνστον στη δεύτερη περιπέτειά του, σε αυτή τη συγκινητική ιστορία γενναιότητας και καλοσύνης με την υπογραφή του Άλεξ Τ. Σμιθ. Αυτή η υπέροχη έκδοση είναι το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε παιδί, που, περιμένοντας τα Χριστούγεννα, διαβάζει από ένα κεφάλαιο τη μέρα και κάνει τη γιορτινή δραστηριότητα που το συνοδεύει μαζί με όλη την οικογένεια ή με τους φίλους του.

Η ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η Λαλαμπρίνα είναι η πιο άτακτη μαγισσούλα του κόσμου. Κουνάει το μαγικό της ραβδάκι και κάνει του κόσμου τις σκανταλιές. Κι όταν, παραμονές Πρωτοχρονιάς, επισκέπτεται τη θεία της, φάλαινες με ροζ φουστίστες κάνουν πιρουέτες στο μπάνιο, σκουλήκια νιαουρίζουν, δράκοι ξερνούν κατακόκκινα μπαλόνια, τα παιχνίδια του Αϊ-Βασίλη μεταμορφώνονται σε βατραχάκια που λένε τα κάλαντα κι ολόκληρος ο Βόρειος Πόλος γίνεται άνω κάτω!

ΓΚΡΙΝΤΣ, Ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Κάθε Κάποιος στην Κάποιων-πόλη τα Χριστούγεννα λατρεύει, μα ο Γκριντς, που ζει έξω απ’ την Κάποιων-πόλη, με τα Χριστούγεννα αγριεύει! Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα κι ο γκρινιάρης Γκριντς δεν αντέχει άλλο. Αυτή τη χρονιά ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάτι. Πρέπει να βρει έναν τρόπο να σταματήσει τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα με δράση, γεμάτα παιχνίδι, κατασκευές, χρώματα, σχήματα και αυτοκόλλητα! Ατέλειωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης για ανήσυχα μυαλά που ψάχνουν τον δημιουργό μέσα τους, που πιάνουν τα χέρια τους και δεν τα θέλουν όλα «στο πιάτο»!

ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΜΑΓΙΚΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χρωματίζουμε μαγικά –μόνο με νερό– και στις γιορτές, και γνωρίζουμε όλους τους βοηθούς του Αϊ-Βασίλη, ενώ εξασκούμε την παρατηρητικότητά μας απαντώντας στις ερωτήσεις «ψάξε και βρες».

ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Βοηθήστε τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους και στις γιορτές με αυτό το βιβλίο χειροτεχνίας για λαμπερές δημιουργίες με πολύχρωμες και αστραφτερές πούλιες. Υπέροχες γιορτινές εικόνες αποκτούν λάμψη και γίνονται όμορφα δώρα, ενώ ο χρόνος κυλά δημιουργικά και με τις γιορτινές χρωμοσελίδες.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο όμορφες ιστορίες και εικόνες. Τα Χριστούγεννα σημαίνουν ΚΑΙ παιχνίδι! Διασκέδαση με γιορτινά βιβλιοπαιχνίδια, γεμάτα απίστευτες δημιουργίες, φανταστικά παζλ, τέλειες φιγούρες και απίθανες κατασκευές!

ΤΡΕΧΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: ΤΟ ΕΛΚΗΘΡΟ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

Νέος, χριστουγεννιάτικος τίτλος στη σειρά βιβλίων με διασκεδαστικές ιστορίες και ρόδες που τους επιτρέπουν να τρέχουν μακριά! Διάβασμα και παιχνίδι γίνονται ένα και στις γιορτές!

ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)

Αυτό το πανέμορφο στρογγυλό κουτί περιέχει ένα εντυπωσιακό γιορτινό παζλ για μικρά χεράκια και ένα βιβλιαράκι με ιστορία σε ρυθμικά στιχάκια. Το ιδανικό δώρο για μικρά παιδιά αυτές τις γιορτές.

Απίθανες ιστορίες για παιδιά από 9 ετών, που ταξιδεύουν με πυξίδα την περιπέτεια, τη δράση, το μυστήριο, τις ανατροπές, το χιούμορ και πάνω απ’ όλα την ατέλειωτη φαντασία. Βιβλία που κάνουν τα Χριστούγεννα συναρπαστικά! Σελίδες γεμάτες μαγεία που διαβάζονται κάτω από το δέντρο, στον καναπέ, στο κρεβάτι, στο πάρκο. Μην ενοχλείτε, παρακαλώ!

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 17: ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ

3… 2… 1… ΕΤΟΙΜΟΙ; Ο Γκρεγκ Χέφλι ανακαλύπτει ότι ο δρόμος προς τη δόξα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Όταν αποφασίζει να ακολουθήσει τις Ξερατοπάνες, δηλαδή το συγκρότημα του έφηβου αδελφού του, του Ρόντρικ, ο Γκρεγκ δεν έχει καταλάβει σε τι φάση μπαίνει. Αλλά δεν αργεί να μάθει ότι τα ξενύχτια, τα απλήρωτα λάιβ, οι καβγάδες με άλλα συγκροτήματα και οι αφραγκίες πάνε πακέτο με το ροκ εν ρολ. Μπορεί ο Γκρεγκ να βοηθήσει τις Ξερατοπάνες να γίνουν οι θρύλοι που νομίζουν ότι είναι; Ή ο πολύς χρόνος που περνάει με το συγκρότημα του Ρόντρικ θα κάνει τις Ξερατοπάνες να… ξεχειλίσουν;

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 7: ΜΑΓΕΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ο χειμώνας ήρθε στο Κακοτυχώρι και ενώ μέσα στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειας Μπλις όλα είναι ζεστά και όμορφα, έξω το παχύ χιόνι καλύπτει τα πάντα. Οι κάτοικοι είναι απελπισμένοι και η βοήθεια έρχεται απρόσμενα από μια νεαρή κοπέλα που ανταποκρίνεται στο κάλεσμά τους. Η Ρόουζ, που έχει συνηθίσει να είναι η μοναδική ηρωίδα, ξαφνικά διαπιστώνει ότι… έχει αντίπαλο! Η έβδομη περιπέτεια της αγαπημένης σειράς είναι και πάλι γεμάτη μαγεία, γλυκές νοστιμιές και συναρπαστικές ανατροπές.

ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

Ο Τζάκσον ξέρει τα πάντα για τους ιπτάμενους ταράνδους, τα ξωτικά, για τη μαγεία που επιτρέπει στον Αϊ-Βασίλη να μοιράζει δώρα σε όλο τον κόσμο σε μία μόλις νύχτα. Ένα μόνο δεν ξέρει. Πώς έγινε ο Αϊ-Βασίλης… Αϊ-Βασίλης. Όλα αυτά αλλάζουν όταν, την Παραμονή των Χριστουγέννων, συναντά τον Αϊ-Βασίλη και ακούει μια απίστευτη ιστορία. Μπορεί να μην είναι η ιστορία που περίμενε, αλλά, εδώ που τα λέμε, αυτό δε συμβαίνει με όλες τις καλές ιστορίες;

Leave a Reply