TOM & JERRY .10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Η Warner Bros. Pictures και η Warner Animation Group παρουσιάζουν την ταινία του Τιμ Στόρι “Tom & Jerry”, σε παγκόσμια διανομή από τη Warner Bros. Pictures. Στην ταινία αναβιώνει μία από τις πιο αγαπημένες έχθρες της ιστορίας, όταν ο Τζέρι καταφθάνει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του “γάμου του αιώνα”, αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια του γάμου να προσλάβει τον Τομ, ώστε να τον ξεφορτωθεί. Το επακόλουθο κυνηγητό γάτας και ποντικού απειλεί να καταστρέψει την καριέρα της, τον γάμο και το ίδιο το ξενοδοχείο. Σύντομα όμως, ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται: ένας διαβολικά φιλόδοξος υπάλληλος συνωμοτεί κατά των τριών τους.

Μία εντυπωσιακή μίξη κλασικών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης, η νέα κινηματογραφική περιπέτεια των Τομ και Τζέρι, δημιουργεί ένα νέο κόσμο για τους θρυλικούς χαρακτήρες και τους αναγκάζει να κάνουν κάτι αδιανόητο… να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σώσουν την κατάσταση.

Στην ταινία “Tom & Jerry” πρωταγωνιστούν οι Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικλ Πένια, Ρομπ Ντελάνι, Κόλιν Γιοστ και Κεν Τζεόνγκ. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Τιμ Στόρι και την παραγωγή της ανέλαβε ο Κρις ΝτιΦάρια. Το σενάριο υπογράφει ο Κέβιν Κοστέλο και βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Γουίλιαμ Χάνα και Τζόζεφ Μπαρμπέρα. Οι Τιμ Στόρι, Άνταμ Γκούντμαν, Στίβεν Χάρντινγκ, Σάμ Ρέτζιστερ, Τζέσσε Έρμαν και Άλισον Άμπεϊτ ανέλαβαν την εκτέλεση παραγωγής. Η δημιουργική ομάδα περιλαμβάνει επίσης τον διευθυντή φωτογραφίας Άλαν Στιούαρτ, τον σχεδιαστή παραγωγής Τζέιμς Χάμπριτζ, τον μοντέρ Πίτερ Σ. Έλιοτ και τη σχεδιάστρια κοστουμιών Άλισον Μακ Κος. Τη μουσική της ταινίας έχει συνθέσει ο Κρίστοφερ Λένερτζ.“Tom & Jerry”

Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι

Πρωταγωνιστούν: Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικλ Πένια, Ρομπ Ντιλέινι, Κόλιν Τζοστ, Παλάβι Σάρντα, Τζόρνταν Μπόλγκερ, Πάτσι Φέραν, Νίκι Τζαμ, Μπόμπι Καναβάλε, Κεν Τζονγκ

Στα ελληνικά ακούγονται: Χρήστος Θάνος, Φοίβος Ριμένας, Μαριλένα Χατζηνικολαΐδη, Ελισσαίος Βλάχος, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκουφής, Σωτήρης Δούβρης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Θοδωρής Σμέρος, Μελίνα Κατσακούλη, Σοφία Καψαμπέλη, Σταύρος Σιούλης, Ηρώ Ελένη Μπέζου, Χρήστος Πλαΐνης, Μαρία Θρασυβουλίδη

Leave a Reply