ΔΩΔΩΝΗ LOVERS: ΝΕΑ YOUTUBE ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, μας συστήνει τους «ΔΩΔΩΝΗ Lovers», τη νέα σειρά που δημιούργησε για το κανάλι της στο YouTube, η οποία θα ανανεώνει το περιεχόμενο της μηνιαία και θα φιλοξενεί ανθρώπους γνωστούς για την μαγειρική τους καριέρα και την αγάπη τους για τα μοναδικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ!
Με την μαγειρική να αποτελεί ένα μέσο φροντίδας, εκδήλωσης αγάπης και δημιουργικότητας, η νέα σειρά απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της, οι οποίοι είτε με περισσότερο είτε με λιγότερο χρόνο στη διάθεση τους, απολαμβάνουν την ποιοτική πρώτη ύλη, αναζητώντας εύκολες και νόστιμες λύσεις, με απλά υλικά, πλούσια σε γεύση και δημιουργικότητα.
Με καλεσμένους τη Madame Ginger, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και την Paxxi, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια διαφορετική σειρά μαγειρικής της οποίας το επίκεντρο θα είναι η αγάπη τους για τη μαγειρική και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.
Με έμφαση ολοένα και περισσότερο στις νέες γαστρονομικές τάσεις, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τόσο στο YouTube κανάλι της εταιρείας όσο και στο www.dodoni.eu, ένα πλούσιο περιεχόμενο με λαχταριστές συνταγές.

Leave a Reply