ΝΕΑ ΔΩΔΩΝΗ PLANT’D ME ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗ ΥΦΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ δημιούργησε τα Plant’d, τα νέα φυτικά επιδόρπια που ξεχωρίζουν για την πλούσια, ακαταμάχητη γεύση και την κρεμώδη υφή τους και κυκλοφορούν σε τρεις μοναδικές γεύσεις: Βρώμη, Βρώμη Βανίλια και Βρώμη με Μήλο και Κανέλα.

Η νέα σειρά φυτικών επιδορπίων της ΔΩΔΩΝΗ χαρακτηρίζεται από μία συσκευασία, με μοντέρνα εμφάνιση, με κυρίαρχα χρώματα το μπεζ και το πράσινο, φιλοξενώντας διαφορετικές λεπτομέρειες για την κάθε γεύση.

Κατάλληλα για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα ΔΩΔΩΝΗ Plantd παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση την βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού. Δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.

Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια Plantd φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό, με τη ΔΩΔΩΝΗ να αποτελεί τη μοναδική γαλακτοβιομηχανία στη χώρα μας που έχει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στη συσκευασία για τα φυτικά της επιδόρπια.

Αποτελώντας ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, τα φυτικά επιδόρπια Plant’d είναι ήδη διαθέσιμα στα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε μονά κύπελλα, 150g το καθένα. Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ, συνεχίζουμε σταθερά να καινοτομούμε, λανσάροντας νέα προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, ώστε να ανταποκρινόμαστε πάντα με τον βέλτιστο τρόπο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών μας. Tα νέα φυτικά επιδόρπια Plant’d ξεχωρίζουν για την εξαίρετη ποιότητα που διακρίνει όλα τα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ και απευθύνονται τόσο σε όσους ακολουθούν μία vegan διατροφή, όσο και σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό αλλά πολύ γευστικό».

Leave a Reply