NEΟ GAZELLE S: ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

CYBEX Gazelle STo νέο CYBEX Gazelle S της σειράς Gold – ένα εξαιρετικό mono stroller με αποσπώμενο shopping basket χωρητικότητας 10 κιλών- το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, για τους 20 διαφορετικούς τρόπους/συνδυασμούς με τους οποίους μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Το Gazelle S ξεκινάει μαζί μας το υπέροχο κοινό μας ταξίδι και προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μας. Κατάλληλο από τη γέννηση του πρώτου μας μωρού, χάρη στη θέση καθίσματος που ξαπλώνει σε οριζόντια θέση, μεγαλώνει μαζί με το μικρό μας, ενώ μπορεί αργότερα να μετατραπεί σε duo stroller, όταν η οικογένεια αποκτήσει δεύτερο μωρό, υποστηρίζοντας μια επιπλέον θέση (βασικό κάθισμα/ βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου ή πορτ μπεμπέ), δίνοντάς μας έτσι απεριόριστη ευελιξία. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή για δίδυμα μωρά!

Διαθέτοντας ένα τεράστιο καλάθι αλλά και ένα συμπληρωματικό αποσπώμενο καλάθι αγορών, το καροτσάκι αυτό είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα ψώνια σας. Το καλάθι αγορών κουμπώνει εύκολα στον σκελετό με ένα κλικ, ενώ το καρότσι περιέχει και ένα τεράστιο καλάθι καροτσιού στη βάση του. Με συνδυαστική χωρητικότητα 23 κιλών, μπορείτε να μεταφέρετε τα ψώνια σας και όλα τα απαραίτητα για τη βόλτα σας στην πόλη πιο εύκολα από ποτέ. Ακόμα και σε ρύθμιση διπλού καθίσματος, το Gazelle S διπλώνει εύκολα για πρακτική αποθήκευση χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσετε κανένα εξάρτημα. Αποθηκεύεται πανεύκολα, ακόμη και στο πιο μικρό πορτ μπαγκάζ. Το CYBEX Gazelle S της σειράς Gold είναι κυριολεκτικά καρότσι όλα σε ένα!

Περισσότερες πληροφορίες για τη CYBEX 
Επίσημη Ιστοσελίδα : https://cybex-online.com/el-gr
www.instagram.com/cybex_global/ www.instagram.com/cybex_fashion/
www.facebook.com/cybexGR/ 

Leave a Reply