ΥΠΟΘΕΣΗ: ΜΥΘΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΤΟ ΝΕΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΔΙ’ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ CSI 4 KIDS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Μυθικά ΤέραταΤο CSI 4 Kids είναι για σένα που αγαπάς το μυστήριο και την περιπέτεια! Η Υπόθεση: Μυθικά Τέρατα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου που διαρκεί 6 ολόκληρες εβδομάδες και καλεί τα παιδιά να γίνουν ντετέκτιβ από το σπίτι! Η διαδικασία είναι απλή μεν, αγωνιώδης δε: Κάθε εβδομάδα και για έξι εβδομάδες τα παιδιά λαμβάνουν ταχυδρομικά ισάριθμα πακέτα. Κάθε αλληλογραφία περιέχει γραπτό υλικό και προσεγμένα αντικείμενα που συνδέονται με το μυστήριο. Ανάλογα με την υπόθεση, οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να ερευνήσουν τα στοιχεία. Κάθε εβδομάδα έρχονται και πιο κοντά στη λύση, ενώ η επιβράβευσή τους θα φτάσει στην τελευταία αποστολή.

Στην Υπόθεση: Μυθικά Τέρατα τα παιδιά πρωταγωνιστούν σε μια πολύ περίεργη κλοπή! Η ΜΟΠΕΤ, η Μυστική Ομάδα Προστασίας και Έρευνας Τεράτων, έχει αποδείξεις ότι τα μυθικά τέρατα υπάρχουν στην πραγματικότητα και οργανώνει μια συνάντηση για να τις αποκαλύψει. Μόνο που… λίγο πριν τη συνάντηση, οι αποδείξεις κάνουν φτερά! Ποιος τις έκλεψε και γιατί; Υπήρξαν ποτέ πραγματικά, ή μήπως οι άνθρωποι της ΜΟΠΕΤ έχουν κάτι να κρύψουν; Για να φτάσουν στην αλήθεια, τα παιδιά θα ζήσουν μια υπέροχη περιπέτεια μυστηρίου, κάνοντας έρευνα, εξετάζοντας τις μαρτυρίες των υπόπτων και μελετώντας στοιχεία και γρίφους!

Δείτε εδώ τι περιλαμβάνει η κάθε αποστολή της Υπόθεσης: Μυθικά Τέρατα. 

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό CSI_TERATA αποκλειστικά για τα μέλη του CSI 4 Kids και κερδίστε 5€ έκπτωση για την αγορά του παιχνιδιού “Μυθικά Τέρατα”!

Ο κωδικός ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 14/05/2020

Η σειρά «Μυστήρια δι’ αλληλογραφίας» περιλαμβάνει τρία επιτραπέζια παιχνίδια, το “Μυστικό του Φαραώ”, τη “Σχολή Ντετέκτιβ: Επιχείρηση Κακάο” και την “Υπόθεση: Μυθικά Τέρατα” που έχουν κατορθώσει το ακατόρθωτο για τα σημερινά δεδομένα: Να ξεκολλήσουν τα παιδιά από το τάμπλετ και να τα κρατήσουν απασχολημένα και χαρούμενα!

Λόγω των μέτρων για την προστασία από την επιδημία του COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι για το επόμενο διάστημα οι αποστολές των μυστηρίων δι’ αλληλογραφίας θα εκτελούνται σε ένα ενιαίο πακέτο και θα αποστέλλονται με κούριερ στη διεύθυνση προορισμού. Το πακέτο περιλαμβάνει και τα 6 γράμματα, τα οποία φέρουν την ανάλογη σήμανση και ο γονιός τα δίνει στο παιδί μέσα στο χρονικό διάστημα που επιθυμεί.

Leave a Reply