ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

d9b9a3710326aea97666480c78b59f67_1024x1024@2xΜερικά στοιχεία που θυμίζουν καλοκαίρι είναι ο ήλιος, η θάλασσα, τα χρώματα και φυσικά η ανεβασμένη διάθεση. Θέλετε και εσείς να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας και να την γεμίσετε με φορέματα καλοκαιρινά; Αυτή η εποχή είναι η τέλεια εποχή του χρόνου για ανανέωση της ντουλάπας μας με ρούχα που θα δώσουν extra χρώμα και αέρα! Για παράδειγμα, φορέματα για νεανικές, καθημερινές εμφανίσεις με αέρα απλότητας, θηλυκότητας και στυλ.

Το φετινό καλοκαίρι, θα δούμε κυρίως αέρινα φορέματα, ρομαντικά φλοράλ και πουά φορέματα, πάντα όμως με κοινό παρονομαστή την κομψότητα. Ένα επίσης ιδιαίτερο στυλ είναι το bohemian στυλ επιστρέφει πιο δυναμικό και ελεύθερο από ποτέ.

Όλα αυτά τα υπέροχα φορέματα και άλλα γυναικεία ρούχα μπορείτε να τα βρείτε στο lovacoco.com, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προσιτές τιμές. Θα βρείτε καταπληκτικά και κομψά γυναικεία καλοκαιρινά φορέματα σε προσιτές τιμές.

Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο τις προτάσεις μας για το φετινό καλοκαίρι:

Φόρεμα σε Χαλαρή Γραμμή

Clipboard01

Η επιλογή ενός midi φορέματος σε χαλαρή γραμμή είναι κλασσική και διαχρονική επιλογή για τέλειο στυλ. Ιδιαίτερα, sexy και θηλυκά, τα οποία κολακεύουν και δίνουν κομψότητα στο σώμα σας. Οι ακάλυπτοι ώμοι και η ελαφρώς στενή μέση χαρίζουν ένα ιδανικό sexy-chic σύνολο. Μη φοβηθείτε να το συνδυάσετε με διάφορα αξεσουάρ και μπορείτε να επιλέξετε όποιο παπούτσι θέλετε να φορέσετε.

Casual Μονόχρωμο Χαλαρό Φόρεμα

2

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν ένα τέτοιο φόρεμα στην ντουλάπα τους το καλοκαίρι. Είναι πολύ εύκολο και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις συνδυάστε με ένα πέδιλο ή σανδάλια.

Μίνι VNeck Φλοράλ Φόρεμα

3

Η αγαπημένη επιλογή για αυτό το καλοκαίρι είναι τα φλοράλ φορέματα. Είναι αέρινα, ρομαντικά, sexy, θηλυκά και μπορούν να απογειώσουν το στυλ σας και να σας χαρίσουν εμφανίσεις με έναν τόνο άνεσης και πολυτέλειας όλες τις ώρες της ημέρας.

Μάξι Ριγέ Φόρεμα

Clipboard02

Ανακαλύψτε αυτό το καλοκαίρι τα μάξι ριγέ φορέματα. Τα εντυπωσιακά φορέματα αυτά, μπορείτε να τα συνδυάσετε με καλοκαιρινά κοσμήματα και με άνετες, στιλάτες πλατφόρμες ή γόβες. Ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους.

Λεοπάρ Φόρεμα

Clipboard03

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό φόρεμα είναι το λεοπάρ φόρεμα. Χαρίζει θηλυκότητα και κομψότητα σε μια γυναίκα και αν συνδυαστεί και με τα απαραίτητα αξεσουάρ, μπορεί να απογειώσει το στυλ σας.

Θα βρείτε περισσότερα φορέματα καλοκαιρινά όπως και άλλα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο lovacoco.com.

Leave a Reply