ΑΡΚΑΔΙ FAMILY ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ VEGAN

Αρκάδι FamilyΤο φυσικό, κατάλληλο για Vegan, υγρό πλυντηρίου διπλής δράσης με λευκό σαπούνι Αρκάδι Family, είναι το πρώτο απορρυπαντικό & μαλακτικό μαζί που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Η προηγμένη και συνάμα καινοτόμα φόρμουλά του είναι κατάλληλη για όλα τα ρούχα, όλων των μελών της οικογένειας, καθώς περιέχει καθαριστικούς παράγοντες με ένζυμα φυτικής προέλευσης και φυτικά μη μεταλλαγμένα συστατικά, όπως σόγια, σιτάρι και καλαμπόκι. Η ειδική σύνθεσή του, σε συνδυασμό με την καθαριστική δύναμη του λευκού σαπουνιού, λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλα τα υφάσματα και σε όλες τις θερμοκρασίες διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα των ρούχων ενώ καθαρίζει σε βάθος τους δύσκολους λεκέδες, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στα ρούχα κάνοντάς τα ασύγκριτα απαλά δίνοντάς τους ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό, διακριτικό φυτικό άρωμα.

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan, υγρό πλυντηρίου διπλής δράσης με λευκό σαπούνι Αρκάδι Family, παράγεται στην Ελλάδα, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο ενώ δεν περιέχει συνθετικά πρόσθετα, χρωστικές ουσίες και δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Είναι πιστοποιημένο τόσο από τον Γαλλικό Οργανισμό Ecocert για τη χρήση ενζύμων φυτικής προέλευσης, όσο και από την διεθνή ηγετική εταιρεία, για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των δερμο-καλλυντικών και άλλων προϊόντων, Bio Basic Europe S.r.I. αναφορικά με τον υποαλλεργικό αλλά και δερματολογικό έλεγχό του. Έχει αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλο για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρει κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχει συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Το ελληνικό και καινοτόμο, φυσικό, κατάλληλο για Vegan, υγρό πλυντηρίου διπλής δράσης (απορρυπαντικό & μαλακτικό μαζί) με λευκό σαπούνι Αρκάδι Family, είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 3 lt, για 50 πλύσεις, σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.

Leave a Reply