ΕΣΕΝΑ #POSOBABY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ;

posobabyΌσο οι μέλλουσες μαμάδες περιμένουμε μωρό, όλες οι ήδη μαμάδες μας προετοιμάζουν για τον θηλασμό, για τα ξενύχτια, για τις ορμόνες και τα νεύρα, για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα αγάπης, για τους κολικούς, για τα κλάματα, για το μπανάκι του, για τα αγκού κ.λ.π.

Προσωπικά, έχω να κάνω μια καταγγελία προς τις μαμάδες-μέντορες. Καμιά, μα καμιά δεν με είχε προετοιμάσει για ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ που βάζεις λίγο πριν και πολύ μετά τη γέννηση του παιδιού σου. Αν και πλέον πάνε λίγα χρόνια, δεν έχω ξεχάσει τις εικόνες με τις στοίβες άπλυτα φορμάκια, ζιπουνάκια, πανάκια, σεντονάκια και διάφορα άλλα εις -άκια (και σαλιαρίτσες που δεν κάνουν ρίμα), που είχαν λερωθεί με τσισάκια, κακάκια, εμετούλη, γουλίτσες, κρεμούλες, φρουτάκια και ιδρώτα (ώπα, να και κάτι που δεν είναι υποκοριστικό).

Επίσης, δεν έχω ξεχάσει το πλύσιμο των μπιμπερό και των πιατακίων, ποτηρακίων, κουταλακίων και πηρουνακίων των πάλαι ποτέ βρεφών μου, όλης τους, δηλαδή, της προσωπικής κουζινοσκευής, που φρόντιζα, προφανώς, ξεχωριστά από την αντίστοιχη δική μας. Μετά από έρευνα, είχα καταλήξει σε ορισμένα βρεφικά απορρυπαντικά, τόσο για τα ρούχα, όσο και για τα σκεύη, αλλά πότε δεν ήμουν σίγουρη #posobaby ήταν, αν άφηναν κατάλοιπα, αν τους δημιουργούσαν αλλεργίες. Και πάντα μου έκανε εντύπωση ο πολύς αφρός που έβγαζαν.

Τα παιδιά μου έχουν πλέον μεγαλώσει λίγο, αλλά συνεχίζω να πλένω τα ρούχα τους χωριστά! Επομένως, η έρευνά μου για το καλύτερο απορρυπαντικό είναι συνεχής και φυσικά στοχεύει πλέον και σε ανίψια, βαφτιστήρι και παιδιά φίλων, των οποίων έχω γίνει μέντορας, ως γκουρού της μητρότητας. (και το πρώτο που τους λέω είναι για τα πλυντήρια). Έτσι, λοιπόν, γνώρισα τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe®, που με ενθουσίασαν και με οδηγούν τώρα να ρωτήσω: εσένα #posobaby είναι το απορρυπαντικό σου; 

shutterstock_478483852

Πάμε παρέα να το εξετάσουμε αναλυτικά: 

Ήξερες ότι τα κοινά απορρυπαντικά μπορεί να αφήνουν κατάλοιπα στα ρουχαλάκια και τα σκεύη φαγητού του μωρού σου; Εδώ τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe® πρωτοπορούν, καθώς η βάση τους αποτελείται από βιολογικά εκχυλίσματα φυτικής προέλευσης, όπως η σαπωνίνη του τσαγιού και το σαπουνόχορτο, ενώ δεν περιέχουν χημικές καθαριστικές ουσίες που κατά κύριο λόγο παράγονται από πετρέλαιο. Έτσι, ξεβγάζονται εύκολα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα, ενώ διασπώνται μέχρι και 98% μέσα σε λίγες ώρες.

Ήξερες ότι τα κοινά απορρυπαντικά περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες για να δημιουργούν αφρό; Αυτό με τον αφρό, όπως, προανέφερα, πάντοτε με προβλημάτιζε. Μετά από ενδελεχή έρευνα, λοιπόν, έμαθα ότι οι χημικές ουσίες παραγωγής αφρού στα κοινά απορρυπαντικά δεν διαθέτουν καθαριστικές ιδιότητες από τη φύση τους, απλώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι καθαρίζουν καλύτερα. Αντίθετα, τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe® καθαρίζουν αποτελεσματικά, κάνοντας λίγο αφρό, αφήνοντας λιγότερα κατάλοιπα και εξοικονομώντας νερό κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος. 

Ήξερες ότι το απορρυπαντικό ρούχων του μωρού σου πρέπει να είναι φιλικό προς το δερματάκι του; Αυτό, λογικά, το ήξερες. Μάθε, λοιπόν, επιπλέον, ότι τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe® είναι κατάλληλα για βρέφη και παιδιά, καθώς δεν περιέχουν καθόλου τοξικά χημικά συστατικά και ότι χάρη στις ιδιαίτερα φιλικές προς την επιδερμίδα συνθέσεις τους αποφεύγονται ερεθισμοί ή αλλεργίες.

APORIPANTIKO ROUXON 2 FIN

Το βιολογικό απορρυπαντικό ρούχων bio-bebe® καθαρίζει τα ρούχα του μωρού σου με τον πιο φυσικό τρόπο! Είναι υποαλλεργικό, χωρίς άρωμα και δερματολογικά ελεγμένο. Παρασκευάζεται από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων. Η σαπωνίνη από βιολογικούς καρπούς (soap nuts) καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρουχαλάκια του μωρού σου χωρίς τη χρήση χημικών ή συνθετικών αρωματικών ουσιών. Ακόμα, δεν περιέχει parabens, χημικές επιφανοειδραστικές ουσίες, GMO (γενετικά τροποποιημένες ουσίες), συστατικά ζωικής προέλευσης, ένζυμα ή πετροχημικά.

APORIPANTIKO PIATWN FIN

Το βιολογικό απορρυπαντικό πιάτων bio-bebe® παρέχει τρυφερή προστασία για ό,τι αγγίζει τα μωρό! Παράγεται από αγνές φυτικές σαπωνίνες, με φυσική καθαριστική δράση, χωρίς να έχει υποστεί χημική επεξεργασία. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή χρήση σε μπιμπερό, πιάτα, παιχνίδια και επιφάνειες που αγγίζουν τα μωρά. Δερματολογικά ελεγμένο, παρασκευάζεται από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, έχει άρωμα αλόης και δεν περιέχει ένζυμα ή πετροχημικά.

Για τελευταία φορά αναρωτήσου #posobaby είναι το απορρυπαντικό σου. Μετά, δοκίμασε τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe®.  Και δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς ποτέ πια, γιατί πλέον θα ξέρεις πώς είναι ένα πραγματικά baby και βιολογικό απορρυπαντικό.

Leave a Reply