ΧΕΙΜΩΝΑΣ: ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

OlivaxinΟ χειμώνας βρίσκεται ήδη στην πόρτα μας και μαζί του φέρνει τα ενοχλητικά συμπτώματα των ιώσεων και του κρυολογήματος, όπως το συνάχι, το βήχα, την καταρροή, τον πονόλαιμο κ.ά. Πώς μπορούμε να απαλύνουμε αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας από τις επιθέσεις των απρόσκλητων επισκεπτών του χειμώνα; Η απάντηση βρίσκεται στο Olivaxin!

Η Ελληνική φύση είναι πλούσια σε βότανα, γνωστά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη, βότανα με αναρίθμητες ευεργετικές ιδιότητες, που μπορούν να μας βοηθήσουν και να οπλίσουν τον οργανισμό μας με αντισώματα κατά των ενοχλητικών αυτών συμπτωμάτων.

Ετοιμάζεστε για τις διακοπές των Χριστουγέννων; Θωρακίστε τον οργανισμό σας και ενισχύστε την άμυνα του ανοσοποιητικού

Το κρύο προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων με αποτέλεσμα τα λευκά αιμοσφαίρια, οι «φύλακες» του οργανισμού μας, να δυσκολεύονται να κινηθούν για να φτάσουν στον ιό, επιβραδύνοντας την αντίδραση του ανοσοποιητικού. Από την άλλη οι ιοί που προκαλούν τη γρίπη διαθέτουν ένα πολύ δυνατό όπλο. Κατά τους χειμερινούς μήνες το εξωτερικό περίβλημα τους παγώνει, σκληραίνει και λειτουργεί σαν ασπίδα επιτρέποντας την ευκολότερη εξάπλωση τους. Η θερμοκρασία λοιπόν σχετίζεται με το κρυολόγημα στο επίπεδο της μετάδοσης του ιού από το ένα άτομο στο άλλο και στο επίπεδο αντιμετώπισης του από τον ίδιο τον οργανισμό.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια καλή πρόληψη και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εάν από τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος προβείτε στη χρήση του κατάλληλου συμπληρώματος διατροφής, είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να απαλύνετε το κρυολόγημα ή τη γρίπη.

Σας συστήνουμε το Olivaxin Max και το Olivaxin Pro, συμπληρώματα διατροφής με εκχυλίσματα από Ελληνικά βότανα, καθώς και το Olivaxin Gel για εντριβές.

Olivaxin Max new pic

Το Olivaxin Max συμβάλλει στην άμεση ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος. Επίσης συμβάλλει στην αντιμετώπιση ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων, καθώς και στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος.

Olivaxin Pro new pic

Το Olivaxin Pro συμβάλλει στην μακράς διάρκειας προστασία της υγείας, με ειδικά πατενταρισμένη σύνθεση που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Olivaxin Gel new pic

Το Olivaxin Gel συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της γρίπης, του κοινού κρυολογήματος και των μυϊκών πόνων.

Προσοχή: H χρήση των βοτάνων είναι συμπληρωματική και δεν υποκαθιστά τυχόν φαρμακευτική αγωγή ή ιατρική συμβουλή.

www.olivaxin.gr

Υπεύθυνος διάθεσης ABC Kinitron

Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Για να έχετε έναν όμορφο χειμώνα χωρίς ενοχλήσεις

Η ABC Kinitron ΙΚΕ δραστηριοποιείται από το 2012 στο σχεδιασμό,την παραγωγή και εμπορία φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και δερμοκαλλυντικών προϊόντων.  Δημιουργεί και παρουσιάζει καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις ικανοποιώντας την ανάγκη των ανθρώπων για ομορφιά,  και καλύτερη Υγεία, με γνώμονα πάντα την ποιότητα. Αρχές της είναι: 

  • Αποτελεσματικότητα
  • Ποιότητα
  • Ασφάλεια

Τα προϊόντα της ABC Kinitron παράγονται σε εργαστήρια εγκεκριμένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και καλλυντικών,που έχουν πιστοποίηση GMP και είναι σύμφωνα με όλες τις νομοθετικές  διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Τα συμπληρώματα διατροφής που εισάγει η ABC kinitron, συνοδεύονται από κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν τα οφέλη που προκαλούνται στον ανθρώπινο οργανισμό με τη χρήση τους.

Leave a Reply