ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ

metromall_1«Μαμά στο πάρτι μου θέλω πειρατές. Νεράιδες. Ζούγκλα. Θέλω να οδηγήσω λιμουνίζες, θέλω να γίνω καπετάνιος. Θέλω να μάθω rollers και να σβήσω την τούρτα μου σε ένα παραμυθένιο παλάτι. Θέλω μπαλόνια και σούπερ μεζεδάκια».

Και εγώ σκέφτομαι ότι θέλω έναν προσωπικό βοηθό και ένα ασφυκτικά γεμάτο πορτοφόλι για να οργανώσω τα πιο τέλεια γενέθλια του μικρού μου. Ή μήπως όχι;

Νίκος, 7 χρονών: Εγώ ήθελα τραμπολίνο στο πάρτι μου. Τρελαίνομαι για φιγούρες στο τραμπολίνο.

Spata_new_04

Στο www.voltafuntown.gr χρειάστηκαν 5 λεπτά και πολύ μικρότερος προϋπολογισμός από αυτόν που φανταζόμουν για να οργανώσω το καλύτερο πάρτι της ζωής του. Ατελείωτο παιχνίδι σε έναν από τους πιο προσεγμένους χώρους απασχόλησης της πόλης, φανταστικό φαγητό, επιτέλους χρόνος για ξέγνοιαστη κουβέντα με τους υπόλοιπους γονείς και επιστροφή στο αλώβητο και πεντακάθαρο σπιτάκι μου με το πιο ευτυχισμένο παιδί του κόσμου!

Βαγγέλης, 9 χρονών: Δεν ήθελα το πάρτι μου να τελειώσει ποτέ. Έβαλα τα περισσότερα γκολ της ζωής μου!

Αν λοιπόν το πάρτι του μικρού σας πλησιάζει, μην το σκέφτεστε. Να μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε Volta fun town:

  1. Θα απολαύσετε ΚΑΙ εσείς το πάρτι του παιδιού σας! Χωρίς άγχος για την προετοιμασία του φαγητού και την υποδοχή των καλεσμένων! Τα Volta fun town παρέχουν επιλεγμένα ζεστά και κρύα ροφήματα, χειροποίητα παραδοσιακά αναψυκτικά όπως λεμονάδες – μανταρινάδες, μέχρι και νόστιμες μακαρονάδες, ζουμερά burgers και δροσερές σαλάτες. Με άλλα λόγια… ένα μενού που σίγουρα δεν το συναντάς σε έναν παραδοσιακό παιδότοπο!
  2. Θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε χαλαρά με τους υπόλοιπους γονείς καθώς τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν με την επιτήρηση των φοβερών ανθρώπων των Volta fun town.
  3. Το να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον ενός παιδιού προκειμένου να μη βαρεθεί μέσα στα επόμενα 30 λεπτά, είναι μία πρόκληση. Οι δραστηριότητες όμως στα Volta fun town είναι αστείρευτες και τα party girls είναι εκεί για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κρίση…
  4. Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να βρείτε έξυπνες ιδέες διακόσμησης και οργάνωσης; Τι χρώμα θα πρέπει να είναι τα τραπεζομάντιλα και τα παιδικά πιατάκια για να ταιριάζουν με το θέμα του πάρτι; Φέρτε μαζί σας μόνο την πιο γιορτινή σας διάθεση. Στα Volta fun town η κλασική διακόσμηση με τα μπαλόνια συμπεριλαμβάνεται στο κόστος της κράτησης, όπως και οι προσκλήσεις των καλεσμένων.

metromall_5

Χριστίνα, 7 χρονών: Ήταν η πρώτη φορά που έκανα rollers και τα κατάφερα τέλεια!

Όχι άλλα κεφτεδάκια κάτω από τον αγαπημένο σας καναπέ, όχι άλλα υπολείμματα τούρτας στις κουρτίνες, όχι άλλα “μην τρέχετε, θα χτυπήσετε” και “άστο αυτό, θα σπάσει”. Τα καλύτερα πάρτι γίνονται στο Volta fun town, ρωτήστε τα παιδιά σας.

metromall_6

Φωτεινή, 8 χρονών: Ανέβηκα στο πιο ψηλό φουσκωτό κάστρο με όλους μου τους φίλους, ήταν τέλεια!

Τα πάρκα των Volta fun town:

 Athens Metro Mall (2ος και 3ος όροφος) – Λ.Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος

Athens Heart – Πειραιώς 180, Ταύρος

Avenue Mall – Λ.Κηφισίας 41-45, Μαρούσι

Μαρίνα Φλοίσβου – Π.Φάληρο

Sports Park – 1o χλμ Λεωφόρου Πικερμίου / Θέση Πέτρα Γυαλού, Σπάτα

Mare West – Kόρινθος- 5ο χλμ Παλαιά Ε.Ο. Κορίνθου Πατρών

Leave a Reply