ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ… ΓΛΥΚΑ!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ZUCCHERINOΗ αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και στα Zuccherino επικρατεί εορταστική διάθεση… Και φέτος τις γιορτές, τα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία είναι κοντά μας με τις πιο γλυκές, γευστικές και γιορτινές προτάσεις για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ZUCCHERINO

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ZUCCHERINO

Πιστοί στις αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις, οι pastry chefs των Zuccherino «απογειώνουν» τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, που αποκτούν ακόμη πιο φίνα γεύση και μοναδικό άρωμα. Πρωταγωνιστές οι αφράτοι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, με φρέσκο βούτυρο και ολόκληρα αμύγδαλα, πλάι στα υπέροχα μοσχομυριστά μελομακάρονα που αντλούν τη γλύκα τους από το αγνό μέλι και οι παραδοσιακές τραγανές δίπλες, με τριμμένο καρύδι και κανέλα.

ΤΟΥΡΤΑ ΡΟΔΙ ZUCCHERINO

Οι εορταστικές προτάσεις μας συμπληρώνονται με πρωτότυπες τούρτες και κορμούς σε διάφορες  γεύσεις  που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Για τους λάτρεις του κάστανου, προτείνουμε την ξεχωριστή τούρτα Marron, αλλά και τις εντυπωσιακές «must taste»  τούρτα ρόδι & βατόμουρο.

RED VELVET CAKE ZUCCHERINO

Ακόμη, καθημερινά στα καταστήματά μας μπορείτε να απολαύσετε ολόφρεσκα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, μοναδικά red velvet cake & brownies, μαζί με μία ζεστή κούπα καφέ ή ένα άκρως εορταστικό τσάι.

05-Seasonal_lightbox

Η μεγάλη μας αγάπη, το παγωτό, έχει θέση και στο γιορτινό τραπέζι. Οι άκρως γιορτινές γεύσεις παγωτού μελομακάρονο, κουραμπιές & κάστανο έρχονται να συμπληρώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα και να χαρίσουν πολλά γλυκά χαμόγελα.

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ZUCCHERINO

Για το τέλος, αφήσαμε τη βασιλόπιτα Zuccherino, ένα μυρωδάτο κέικ με 5 διαφορετικά μπαχαρικά και πλούσια γέμιση καρυδιών, διακοσμημένο με ζάχαρη άχνη ή πραλίνα σοκολάτας, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Όλα τα παραπάνω φυσικά μπορούν να παρασκευαστούν και χωρίς γλουτένη  διότι αυτές τις γιορτές κανείς δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένος.

Καλές Γιορτές με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία, γλυκές στιγμές και πολλή αγάπη!

 ΔΙΠΛΕΣ ZUCCHERINO

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino

Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο Τ. 210 98 45 238, 210 98 30 869

Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο Τ. 210 98 30 049

2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης Τ. 210 93 57 590

Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι Τ. 210 32 13 015

www.zuccherino.gr

Ε. info@zuccherino.gr

Fb. https://www.facebook.com/zuccherino.gr

Leave a Reply