Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ “ΕΠΕΣΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Άγιος Βασίλης πήρε το σχοινί του και κατέβηκε από την ταράτσα του κτιρίου. Πήρε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να δώσει δώρα στα παιδάκια που δεν μπορούσαν να βγουν στο προαύλιο. Δεν ήταν ένας. Ήταν πολλοί. Ήταν κι ένας Ζορό ακόμα. Όλοι τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

 

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (11.12.2017), στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα».

Άγιος Βασίλης από τον… ουρανό

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έφτασαν στο νοσοκομείο «φορτωμένοι» με δώρα. Πολλά ήταν τα παιδιά που βγήκαν στο προαύλιο για να τους συναντήσουν. Για να πάρουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και το ξωτικό. Να ακούσουν τη μπάντα της Πυροσβεστικής να παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Υπήρχαν όμως και τα παιδιά που δεν μπορούσαν να κατέβουν στο προαύλιο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα». Αλλά δεν έμειναν χωρίς δώρο. Ιπτάμενοι… Άγιοι Βασίληδες και ένας… Ζορό (!) καταρριχήθηκαν από την ταράτσα. Και πήγαν από όροφο σε όροφο μοιράζοντας δώρα και χαρίζοντας χαμόγελα. Άγιος Βασίλης δώρα παιδιά Ογκολογικό νοσοκομείο ΕλπίδαΆγιος Βασίλης δώρα παιδιά Ογκολογικό νοσοκομείο Ελπίδα

Ήταν όλοι εκεί

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, της προέδρου του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασιλείου Καπέλιου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας και ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης.

Φωτογραφίες: Πυροσβεστική

Leave a Reply