ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 η ομάδα του πρωτοποριακού portal "Μικροί Μεγάλοι" έχει την τιμή να οργανώσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις "Ψηφιακές Γειτονιές", ένα διαδραστικό συνέδριο, που συνδυάζει τη γνώση με την προσωπική εμπειρία, τις ομιλίες με workshops, το networking με την διασκέδαση.

H εκδήλωση είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένη:
 
ΟΜΙΛΙΕΣ How to – Το πως!
Σκοπός είναι να εξοπλίσει τους γονείς με γνώση για το ξεκίνημα αλλά και την εξέλιξή τους στον κόσμο του blogging.
Θα μάθουν όσοι θέλουν να ξεκινήσουν ένα blog αλλά και οι υπάρχοντες bloggers πως η σωστή χρήση των social media μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα τους. Θα ενημερωθούν γύρω από τεχνικά και νομικά θέματα αλλά και για την πορεία και την δυναμική των blogs σήμερα ανά τον κόσμο και την Ελλάδα.
 
 
ΟΜΙΛΙΕΣ Inspiration – Έμπνευση
Σκοπός είναι να δοθεί έμπνευση στους γονείς αλλά και να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν την δυναμική του blogging και του διαδικτύου, και των Ψηφιακών Γειτονιών που αναπτύσσονται.
Bloggers αλλά και δάσκαλοι και δημοσιογράφοι και ειδικοί από διάφορους χώρους θα μιλήσουν για την δική τους εμπειρία και τα «μαθήματα» αλλά και την εμπειρία που πήραν. Η έμπνευση όμως δεν εξαντλείται μόνο εκεί. Η έμπνευση είναι και στον εθελοντισμό, στην συνεργασία, σε νέους τρόπους διδασκαλίας, στην ουσία του να μοιράζεσαι εμπειρίες και τις δικές σου προτάσεις και γνώσεις. Θα ακούσουμε όμορφες στιγμές αλλά θα ακούσουμε ακόμα και εκμυστηρεύσεις και πολλές συμβουλές.
 
Γνωρίζοντας τους bloggers μακρυά απο την οθόνη!
Τρία πάνελς αποκλειστικά με ομιλήτριες μαμάδες bloggers αλλά και έναν νέο μπαμπά blogger! Και στα τρία πάνελς θα υπάρχουν έμπειροι δημοσιογράφοι, ιδιαίτερα δραστήριοι στον χώρο των social media εδώ και χρόνια, που θα φροντίσουν με τις ερωτήσεις τους να σας γνωρίσουν καλύτερα με τους καλεσμένους bloggers, να σας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους, να σας αποκαλύψουν τις κρυφές τους φιλοδοξίες και στόχους.
 
Workshops 
Στα Workshops θα μπορούν οι νέοι bloggers να ενημερωθούν για τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνουν στον χώρο των blogs αλλά και να μάθουν τα μυστικά της φωτογραφίας προκειμένου να  βελτιώσουν τα blogs τους γεμίζοντας τα χρώμα και ενέργεια! Μέσα από το “speed dating” οι bloggers θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους πίσω από μεγάλα εμπορικά ονόματα και εταιρείες αλλά και να έρθουν σε επαφή και με ανθρώπους της διαφήμισης και εταιρειών δημοσίων σχέσεων, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξουν μελλοντικές συνεργασίες.

Welcome to the «Playroom»!
Μία τέτοια Εκδήλωση δεν θα μπορούσε να μην έχει προβλέψει χώρο και χρόνο για  τα παιδιά. Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν τα παιδιά χωρίς καν να πληρώσουν είσοδο και να απασχοληθούν στο playroom. Εκεί τα παιδιά θα βρούν δημιουργικά εργαστήρια, υπολογισ8ό 9„·*?”ϊ€mΐkxkhήresult19Μϊ€ϋ(lων/!12013-03-24 12:56:020171!ϋ<θΩπϊOs!1H=9!!0