ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΤΟΡΕΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει Δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι και Ένα κεράκι για το ρινοκεράκι, για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Πρώτο μέρος: Τι πρέπει να κάνεις αν μια κεραμίδα, ένα τούβλο ή ένα βουβάλι σου πέσει στο κεφάλι; Αν χάσεις το λεωφορείο ή ξεχάσεις τα κλειδιά σου; Αν ένας κόνδορας σου κουτσουλίσει το καινούργιο σου καπέλο; Μα φυσικά να έρθεις στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ! Εκεί, παίζοντας μουσικά και κινητικά παιχνίδια με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη, θα ανακαλύψεις ποιο πράγμα έχει τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή!
Δεύτερο μέρος: Πρόσκληση σε Πάρτι Γενεθλίων. Ο Ροδόλφος το Ρινοκεράκι σας καλεί στο πάρτι που κάνει για τα πρώτα του γενέθλια! Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα βοηθήσουν το ρινοκεράκι να  σβήσει το πεισματάρικο κεράκι της τούρτας του, θα φυσήξουν, θα φταρνιστούν, θα  κουβαλήσουν κουβάδες με νερό, θα ξηλώσουν μπανιέρες και, με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο, θα πάρουν ένα μήνυμα για τη σημασία της υπομονής στη ζωή μας η οποία μας  γλιτώνει από πολύ σφουγγάρισμα! Αν καταφέρουμε να σβήσουμε με τον Ροδόλφο το κεράκι, τότε θα παίξουμε παρέα ένα ωραίο παιχνιδάκι!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 
Share Button
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΤΟΡΕΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
5 (100%) 2 votes


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *