ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ| Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ, JACK CANFIELD

Έχεις καταφέρει ήδη πολλά, μα κάτι σε κρατά ακόμα μακριά από το όνειρο σου. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μα διστάζεις. Θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου και όλο το αναβάλλεις. Θέλεις να απογειώσεις την καριέρα σου. Θέλεις να κερδίσεις το εισόδημα που σου αξίζει και να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη που σου αξίζει. Ποιος σε εμποδίζει; Μόνο ΕΣΥ.

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη ζωή σου. Αρκεί να το πιστέψεις. Η προσωπική σου ευτυχία, η επαγγελματική σου επιτυχία και ευημερία  είναι στο χέρι σου. Σταμάτα να κατηγορείς την κρίση, την οικονομία και τους άλλους και ανέλαβε 100% την ευθύνη της ζωής σου.

Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου. Κάνε την αρχή τώρα.  Έλα στο βιωματικό σεμινάριο «Η επιτυχία βήμα βήμα». Μάθε πώς μπορείς να μεταμορφώσεις την ζωή σου. Πώς μπορείς να πετύχεις μεθοδικά τους στόχους σου. Να λύσεις το εσωτερικό σου χειρόφρενο και να μετατρέψεις  τους φόβους σου σε δράση.

xatzi

Η δημοσιογράφος και ΝLP Μαster Practitioner Βίκυ Χαντζή, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα και τα Public, παρουσιάζει ένα 3ωρο βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στο best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία βήμα βήμα: Βασικές αρχές προσωπικής ανάπτυξης» του Tζακ Κάνφιλντ. Του Νο #1 συγγραφέα Βest Sellers των Νew York Times. 

Πού: Public Σύνταγμα, Αίθουσα εκδηλώσεων

Πότε: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ώρα: 19:00 με 22:00. Ώρα προσέλευσης: 18:30

Κόστος συμμετοχής 30€ (στην τιμή περιλαμβάνεται και το βιβλίο στο οποίο βασίζεται το σεμινάριο)

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Εισιτήρια εδώ.

Το βιβλίο: Προετοιµάστε τον εαυτό σας για την επιτυχία µε τον #1 συγγραφέα Best Sellers των New York Times, Jack Canfield. Από την πρώτη του έκδοση πριν από µία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει εμπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία. Σε αυτή τη μοναδική επετειακή έκδοση της Επιτυχίας Βήμα Βήμα, που πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαμο για την Ψυχή, στρέφεται στις αρχές που έχει μελετήσει, διδάξει και εφαρμόσει στη ζωή του για πάνω από σαράντα χρόνια, σε έναν πρακτικό οδηγό που θα εκπνεύσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε φιλοδοξεί να φτάσει από εκεί που βρίσκεται, εκεί που επιθυμεί. Η Επιτυχία Βήμα Βήμα θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγματοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς µια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησιμοποιούν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου. Εφαρμόστε καθημερινά όλες αυτές τις αρχές και µμεταμορφώστε τη ζωή σας πέρα από τα πιο ευφάνταστα όνειρά σας!

Leave a Reply