ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

Μόλις έχεις κάτσει στον καναπέ με τον καφέ στο χέρι, και είπες «Αχ! Ας χαλαρώσω μισό λεπτάκι». Τα πλάνα αλλάζουν και αρχίζει η παράσταση «όχι αγάπη μου στις σκάλες, πρόσεχε τον φούρνο, καίει! Μην πας κοντά στο τζάκι, θα χτυπήσεις»…Πόσο πιο ήρεμη θα ήσουν έχοντας διώξει τους βασικούς κινδύνους στο σπίτι; Υπάρχει μία εταιρεία, η οποία βοηθάει τους γονείς να μειώσουν το φυσικό άγχος που νιώθουν για τα παιδικά ατυχήματα, και λέγεται Safebebe. Μειώνοντας αυτό το άγχος, η ζωή με το μωρό σου κυλά πιο ήρεμα και ισορροπημένα, ενώ η ανάπτυξη του παιδιού είναι αποδεδειγμένα πιο υγιής. 

babyproofing

Safebebe, κάτι περισσότερο από ένα απλό eshop

Η SafeBebe προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη online γκάμα προϊόντων παιδικής ασφάλειας. Χαρακτηριστική η τεράστια ποικιλία σε πορτάκια για σκάλες και ασφάλειες ντουλαπιών, που δίνουν λύσεις και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Με μια «βόλτα» στο www.safebebe.gr μπορείτε ακόμα να βρείτε και να προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τα παιδιά σας. Στο Safebebe.gr θα βρείτε πασίγνωστα brands από όλο τον κόσμο για την ασφάλεια, φροντίδα και βρεφανάπτυξη, έχοντας να επιλέξετε μέσα από 1000+ προϊόντα, με δυνατότητα παράδοσης σε όλη την Ελλάδα!

safebebe2

 BabyProofing – Whats THAT?

Αυτό που όμως κάνει τη safebebe να είναι παραπάνω από εάν ακόμα eshop, είναι η Πρωτοποριακή Υπηρεσία BabyProofing. Που σημαίνει ότι ο εξειδικευμένος πολιτικός μηχανικός της safebebe στην παιδική ασφάλεια, έρχεται στο χώρο μας, τον μελετάει, και σχεδιάζει μαζί μας όλες τις tailor-made λύσεις που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε το σπίτι μας ασφαλέστερο, βάσει της δικής μας αισθητικής! Η υπηρεσία αυτή κλείνεται με ένα απλό τηλέφωνο  στο 2103800908 ενώ το κόστος για τη μελέτη είναι μηδενικό αν δεν αποφασίσουμε να υλοποιήσουμε κάτι. Το καλύτερο είναι ότι αν θέλουμε, τα προϊόντα τα τοποθετεί η Safebebe γρήγορα, οικονομικά και φυσικά χωρίς ζημιές και αναστάτωση, κι όταν θέλουμε να τα αφαιρέσουμε, το κάνει και αυτό! Αυτό είναι end to end υπηρεσία.

 Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με ένα σπίτι πιο φιλικό προς το παιδί σας. Γιατί η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων.

Κάντε Like στη σελίδα του Safe Bebe στο facebook εδώ

Square Rounded Logo_CMYK

SAFE BEBE
Κάνιγγος 9, Αθήνα
Τηλ. 210-38.00.908

 Fun Baby Facts: 

  • Το μέσο παιδί κάνει περίπου 10.000 βήματα την ώρα… Εσείς;
  • Τα παιδιά γελούν περίπου 300 φορές την ημέρα, οι ενήλικες μόλις 60. Τώρα, γιατί αυτό είναι αστείο, μόνο ένα παιδί το ξέρει.
  • Μέχρι τον 7ο μήνα, ένα μωρό μπορεί να αναπνεύσει και να καταπιεί ταυτόχρονα.Περίπου 75% όσων ενηλίκων το διάβασαν θα το προσπαθήσουν και αυτοί
  • 25% όλων των παιδιών θα υπνοβατήσουν 1 φορά τουλάχιστον μεταξύ 7 και 12 ετών
  • Όταν το παιδί είναι ενός έτους, το πόδι του είναι μισό σε μέγεθος από όταν θα ενηλικιωθεί. Ώρα για shopping για vintage τακούνια;