ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… KIDOM! ΦΕΤΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΟ!

Το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται και αυτά τα Χριστούγεννα με απίθανους ήρωες, ατελείωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!

Όπως κάθε χρόνο, κατά παράδοση, βρεθήκαμε και εμείς εκεί οικογενειακάμε το που έκλεισαν τα σχολεία, για να μπούμε σε mood παραμυθένιων γιορτών!

xig_6788

Καθώς είχε ήδη βραδιάσει, εντυπωσιαστήκαμε (ίσως εμείς οι μεγάλοι ακόμα περισσότερο από τα παιδιά) από τον νέο χριστουγεννιάτικο στολισμό με χιλιάδες led φωτάκια, που κάνει το Kidom να φαίνεται ακόμα πιο παραμυθένιο. Εντωμεταξύ, δίπλα στο πανύψηλο, φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο μάς περίμενε ένα σπιτάκι με μια έκπληξη από τη… Ρωσία!

untitled-1

Γνωρίζετε τη Μάσα και τον Αρκούδο; Ακόμα κι αν εσείς δεν τους έχετε ξανακούσει, τους ξέρουν σίγουρα τα παιδιά σας! Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι η Μάσα είναι μια μικρή, εγκάρδια αλλά άτακτη Ρωσίδα που ο καλύτερός της φίλος είναι ένας καλόκαρδος αρκούδος. Μέσα από τις περιπέτειες τους, μαθαίνουν στα παιδιά αλλά και τους γονείς τους την αξία της πραγματικής φιλίας, τη φροντίδα, την ελευθερία της δημιουργικότητας  με  αστείο, διασκεδαστικό και έξυπνο τρόπο. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και για όλη τη διάρκεια των γιορτών, οι πρωταγωνιστές της ομώνυμης, αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων, έχουν εγκατασταθεί στο Kidom για να συστηθούν στους μικρούς τους φίλους και να φωτογραφηθούν μαζί τους! Εμείς δεν τα ξεκολλάγαμε τα ζουζούνια μας, να ξέρετε…

Λίγο πιο κάτω, μας περίμενε πιστός στο ραντεβού του ο Άγιος Βασίλης, πάνω στο έλκηθρό του, για να ακούσει να του ψιθυρίζουμε τις ευχές μας. Οι μεγάλοι ζητήσαμε λίγη ξεκούραση, τα παιδιά δεν μας είπαν! Αν πούμε, λέει, δυνατά τις ευχές δεν πιάνουν…

xig_5576

Μετά την Μάσα, τον Αρκούδο και τον Άγιο Βασίλη ήρθε η ώρα για παιχνίδι! Καταρχάς, απολαύσαμε το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, συνεχίσαμε με βόλτες στο τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα παιδιά οδήγησαν αυτοκινητάκια (ένα ταξάκι ο γιος μου, ένα ασθενοφόρο η κόρη μου) στο Convoy και μετά μπήκαμε όλη η οικογένεια (αγόρια vs κορίτσια) στα συγκρουόμενα Βoom Βoom, πέσαμε φωνάζοντας γιούπι (καλά, όχι εμείς, τα παιδιά) από τον απίθανο πύργο Youpi Tower, σαλπάραμε με τα βαρκάκια Bloom-Bloom, και τέλος ήπιαμε καφέ και ζεστή σοκολάτα στα Everest και απολαύσαμε τα burger μας στα Goodys.

Χορτάτοι από κάθε άποψη, επιστρέψαμε χαρούμενοι και εξαντλημένοι στο σπίτι! Φυσικά θα επιστρέψουμε στο Kidom άμεσα, μέσα στις διακοπές μας!

xig_5283

Σημειώνουμε ότι η είσοδος στο Kidom του Allou! Fun Park είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Kidom Pass, του Kidom Family Pass και της Allou! Fun Card ενώ εμείς, οι γονείς-συνοδοί συμμετέχουμε δωρεάν στα παιχνίδια.

xig_5993

  • Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων επισκεφτείτε τα www.allou.gr & www.facebook.com/Kidomgr
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Εορταστικό ωράριο λειτουργίας: 23 Δεκεμβρίου 2016 – 7 Ιανουαρίου 2017, 10:00 – 24:00 (31.12. 2016, 10:00 -22:00)xig_5373 

17 Σχόλια

Leave a Reply