ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ποδηλατάδα στην πόλη!
Ελάτε σε μια μοναδική βόλτα με ποδήλατο και τελικό προορισμό το πρώτο οργανωμένο πικ νικ στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)!

Πάρτε μαζί τη φίλη, τον φίλο σας, τον γείτονα ή το κατοικίδιό σας και ελάτε για ένα όμορφο απόγευμα με ποδήλατο, καλή παρέα και όμορφη μουσική. Ξεκινάμε στις 16.00, από την είσοδο του ποδηλατόδρομου της Αθήνας, κάτω από τη Γέφυρα Πουλόπουλου, στο Θησείο για να καταλήξουμε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Η διαδρομή είναι εύκολη και ασφαλής -ακολουθεί τον ποδηλατόδρομο- και οι συνεργάτες του @MBike θα αναλάβουν να σας συνοδεύσουν έως το ΚΠΙΣΝ, όπου θα μπορείτε να αφήσετε τα ποδήλατά σας με ασφάλεια στο parking ποδηλάτων του χώρου. Εσείς θα φέρετε μόνο το καλαθάκι με το φαγητό και το κέφι σας, κι εμείς θα φροντίσουμε για τη μουσική και όλα τα υπόλοιπα!

%ce%be%ce%ad%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf

Μαζί μας θα βρίσκονται οι The Jaguar Bombs, για να αναμείξουν την Rockabilly, Surf και Garage Rock αισθητική με ορισμένους από τους πιο αγαπημένους pop ύμνους, συνθέτοντας το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα για το καλύτερο υπαίθριο πάρτυ της πόλης!

Είσοδος ελεύθερη // Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, 16.00 // http://b.snfcc.org/2dNp36Z

*Κατοικίδια εισέρχονται στον χώρο μόνο με τη συνοδεία του ιδιοκτήτη τους, ο οποίος οφείλει να τα έχει υπό την εποπτεία του καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο και να μεριμνά για τις ακαθαρσίες τους. Η πρόσβαση των κατοικίδιων απαγορεύεται στο Ξέφωτο και τον Λαβύρινθο, καθώς και στους παιδότοπους.

Leave a Reply