ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Τη φετινή θεατρική σεζόν, στην παιδική σκηνή του Μικρού Παλλάς, παρουσιάζεται μια διασκεδαστική παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο, πανέξυπνο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη «Το Σπάταλο Τερατάκι»  σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και μουσική Πάνου Μουζουράκη.

Ένα έργο για την αξία της αποταμίευσης, για το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε στόχους και όνειρα και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας!  

TO SPATALO TERATAKI - PHOTO_3

To Σπάταλο Τερατάκι είναι τόσο σπάταλο που ούτε ένα τερατονόμισμα από το καθημερινό του χαρτζιλίκι δεν μπορεί να κρατήσει στο χέρι του γιατί τα ξοδεύει όλα… μα όλα!

Μία περιπέτεια γεμάτη δράση και ξέφρενο τραγούδι. Άραγε το Σπάταλο Τερατάκι θα καταφέρει να κάνει αποταμίευση και να αγοράσει το κατακόκκινο ποδήλατο που του έχει κλέψει την καρδιά;

Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Τερατοχώρα, το Σπάταλο Τερατάκι θα ανακαλύψει πόσο σημαντική είναι η φιλία, πόσο σημαντικό είναι να έχεις μέτρο και πάνω από ΟΛΑ θα καταλάβει πως η χαρά δεν κρύβεται στα υλικά αγαθά.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός με το ιδιαίτερο ύφος που τον χαρακτηρίζει, μελοποιεί τα τραγούδια της παράστασης. Κάθε τραγούδι και ένα διαφορετικό μουσικό είδος, κάθε μελωδία μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους. 

Το Σπάταλο Τερατάκι σας καλεί να φέρετε μαζί σας τα παλιά σας παιχνίδια, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο θέατρο και θα μοιραστούν από τα Αθηναϊκά Θέατρα σε παιδικά ιδρύματα!                       

TO SPATALO TERATAKI - PHOTO_2

Συντελεστές              

Σκηνοθεσία:  Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Θεατρική Διασκευή: Γιώργος Δ. Λεμπέσης

Σκηνικά: Δημήτρης Κάντας

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Μουσική: Πάνος Μουζουράκης

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Κάντας

Παίζουν (αλφαβητικά): Ειρήνη Βουκελάτου, Βασίλης Κούκουρας, Θάνος Μπίρκος, Αχιλλέας Σκεύης, Δημήτρης Τσέλιος

Κρατήσεις-αγορά εισιτηρίων: Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr

Πού: Μικρό Παλλάς
Πρεμιέρα: 17 Οκτωβρίου

Πότε: Κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις 12:00 και στις 15:00

 Το ομότιτλο βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας. 

Leave a Reply