ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 1,5 ΕΤΩΝ, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Οι Χρωματιστές Μέρες σας προσκαλούν στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού “5 Αισθήσεις σε 5 Συναντήσεις”,  ένα καινοτόμο εργαστήρι, σχεδιασμένο για παιδιά από 1,5 χρονών και άνω,  που ξεκίνησε με επιτυχία στις 15 Μαρτίου και λειτουργεί κάθε Σάββατο, μέχρι και τις 12 Απριλίου 2014.

Καθώς μεγαλώνουμε “χάνουμε” λίγο από τις αισθήσεις μας, ενώ στην παιδική ηλικία είναι το πιο σημαντικό μέσο με το οποίο τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Στα πρώτα και σημαντικότερα χρόνια της ζωής μας, αυτό που μας εξελίσσει και μας διαμορφώνει είναι η σωστή ανάπτυξη των αισθήσεων μας.

Μέσα από πολλαπλές θεατρικές τεχνικές δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν, να αναγνωρίσουν, να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις 5 αισθήσεις τους. Σε κάθε μια από τις σταδιακές μας  συναντήσεις, απομονώνουμε και παίζουμε με μια από τις αισθήσεις μας: την όραση, την όσφρηση, την ακοή, την αφή και τη γεύση. Στο τέλος κάθε εργαστηρίου, τα παιδιά κατασκευάζουν μια αναμνηστική χειροτεχνία.

Τα παιδιά έχουν την τάση να συνεχίζουν το παιχνίδι της ανακάλυψης και στο σπίτι, έτσι ο γονιός, έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσει την επίδραση της “ενεργοποιημένης” αίσθησης!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Δέσποινα Μαραγκουδάκη, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού
Ημερομηνίες Εργαστηρίων:  κάθε Σάββατο, από τις 15 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου 2014
Ώρα υλοποίησης:  10:30-12:30
Κόστος Συμμετοχής: 10 € το παιδί*, 5 € για όποιον γονιό θέλει να συμμετέχει
(η συμμετοχή του γονέα είναι απαραίτητη για τα παιδιά 1,5-3 ετών)

*Παρέχεται έκπτωση στα παιδιά που θα εγγραφούν για παραπάνω από μια συναντήσεις
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2723415 (09:00-14:00), 6937-734259, info@chromatistesmeres.gr
dancevacuum, Διογένους 42, Χαλάνδρι (στάση μετρό Αγία Παρασκευή)

Leave a Reply