ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΤΑΣ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το παιδικό βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο» διοργανώνει τον τρίτο κύκλο τεσσάρων συναντήσεων για μικρά παιδιά με τίτλο Με ένα βιβλίο πετάς! Στόχος τους είναι, μέσα από ιστορίες, τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο, να δουλέψουν με τη φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και να εξωτερικεύσουν τα εκφραστικά τους μέσα. Με αναγνώσεις, παιχνίδι και φανταστικές ιστορίες ακολουθούμε τη διαδρομή 3 ιστοριών. Γιατί πιστεύουμε ότι Με ένα βιβλίο πετάς!

Άραγε τι κοινό έχουν όλα αυτά τα ζωάκια; Είναι ΦΙΛΟΙ! Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο της φιλίας… της αποδοχής… και της αγάπης!

1η συνάντηση Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Βιβλίο : Σ’ αγαπάω λέμε ! (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)

2η συνάντηση Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

Βιβλίο : Πέντε Δέκα Δεκαπέντε (Εκδόσεις Διόπτρα)

3η συνάντηση Πέμπτη 3 Μαρτίου

Βιβλίο : Ο φίλος μου ο Τζίμ (Εκδόσεις Μάρτης)

4η συνάντηση Πέμπτη 10 Μαρτίου

Εικαστικά και παιχνίδι που αφορούν τις ιστορίες που διαβάσαμε.

[Δηλώστε εγκαίρως τo ενδιαφέρον σας στο τηλέφωνο 211 18 24 881 ή στο email: mauriciobookstore@gmail.com]

Κύκλος 4 συναντήσεων

Δημιουργία και εμψύχωση εργαστηρίου: Μαρία Γίτσα

Ώρες | Τμήματα
17 : 00 – 18 : 00 για τα παιδιά 4-5 ετών
Κόστος: 35 ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Οι ομάδες θα είναι ολιγομελείς και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Πληροφορίες
Παιδικό βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο»
Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι 116 34 | Μετρό Ευαγγελισμός
Τ. 211 18 24 881| email: mauriciobookstore@gmail.com

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Μαρίας: Το όνομα μου είναι Μαρία Γίτσα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία. Το παιχνίδι έξω στο δρόμο, στα σκαλάκια και στις πιλοτές υπήρχε στην καθημερινότητα. Τα βιβλία από την άλλη υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού μου. Από την εφηβεία και μετά το θέατρο μπήκε έντονα στη ζωή μου. Ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Πρώτα Θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά σε Δραματική Σχολή. Με πολλή αγάπη και μεράκι δούλεψα στο θέατρο γνωρίζοντάς το από όλες τις πλευρές, και πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω από αυτήν. Μετά ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου. Μαζί της ξαναδιάβασα όλες αυτές τις ιστορίες χρόνων που λέγονται από γενιά σε γενιά και ανακάλυψα νέες. Και μετά άνοιξα την πόρτα στο Εργαστήρι του Θεάτρου Πόρτα και στην Πέγκυ Στεφανίδου και πήρα μια γεύση από τον κόσμο του εκπαιδευτικού δράματος. Τώρα με απίστευτη χαρά έρχομαι να διαβάσουμε παρέα με τους μικρούς μου συνοδοιπόρους νέες ιστορίες. Να εξερευνήσουμε, να ανακαλύψουμε, να φανταστούμε και να παίξουμε.

Leave a Reply