(Έληξε) Κερδίστε δωρεάν συμμετοχές στο εργαστήριο για παιδιά “Ταξίδι στη Δύση”, στο πλαίσιο των Master Classes για την τέχνη της Όπερας του Πεκίνου από την GuoGuang Opera

Ταξίδι στη ΔύσηTο Τaλκ προσφέρει σε δυο τυχερά παιδιά 6-11 ετών μια δωρεάν θέση στο Workshop της GuoGuang Opera Company “Ταξίδι στη Δύση”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Οι μικροί συμμετέχοντες θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα θα γνωρίσουν τους βασικούς χαρακτήρες του περίφημου “The Monkey King”.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 5.10.2023 στις 12 το μεσημέρι και η κλήρωση θα γίνει αμέσως μετά στο γραφείο του Τaλκ. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email και το όνομά τους θα βρίσκεται στο ταμείο του Ιδρύματος. 

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, από τις 11:30 έως τις 14:00, οι μικροί μας φίλοι 6-11 ετών που θα παρακολουθήσουν το Workshop της GuoGuang Opera Company “Ταξίδι στη Δύση”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα θα γνωρίσουν τους βασικούς χαρακτήρες του περίφημου “The Monkey King”.

Για τους μη γνωρίζοντες, το “Ταξίδι στη Δύση” είναι ένα διάσημο κλασικό μυθιστόρημα της Ανατολής, μέρος του οποίου είναι και η γνωστή ιστορία “Ο Βασιλιάς Μαϊμού”. Και οι δυο αφηγήσεις έχουν περιοδεύσει στον κόσμο μέσα από την Όπερα του Πεκίνου και τα προγράμματά της.

Η Guoguang Opera Company θα χρησιμοποιήσει την όπερα Guoguang για να παρουσιάσει το απόσπασμα “Borrowing the Fan”, από το “Ταξίδι στη Δύση”, μαζί με ένα μοναδικό workshop προσαρμοσμένο για παιδιά, ενώ θα προσφέρει επίσης ένα εργαστήριο διδασκαλίας μάσκας, επιτρέποντας στους μικρούς συμμετέχοντες να βιώσουν τον φανταστικό κόσμο του “Ταξιδιού στη Δύση”, όλοι μαζί επί σκηνής. Κυρίαρχη μορφή σε αυτό το εργαστήριο θα είναι ο Βασιλιάς Μαϊμού. Να είστε σίγουροι ότι η ενεργή δράση των παιδιών, που θα κάνουν τις κινήσεις του και τις γκριμάτσες του, θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό βιωματικό παιχνίδι.Κόστος συμμετοχής: 20 €  (1 συνοδός δωρεάν με κάθε παιδί)
Εισιτήρια συμμετοχής : www.ticketservices.gr 


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Tο Τaλκ προσφέρει σε δυο τυχερά παιδιά 6-11 ετών μια δωρεάν θέση στο Workshop της GuoGuang Opera Company “Ταξίδι στη Δύση”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 5.10.2023. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές.
  6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. 
  8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.  

Leave a Reply