ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ| ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ J.R. PALACIO

Λευκό πουλίΓια τους εκατομμύρια αναγνώστες που αγάπησαν το παγκόσμιο best-seller Θαύμα της J. R. Palacio ο Τζούλιαν ήταν ο μεγαλύτερος νταής στην τάξη του Όγκι Πούλμαν. Στο Λευκό Πουλί αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά του Τζούλιαν, καθώς μαθαίνει τη συγκινητική και δυνατή ιστορία της γιαγιάς του, η οποία ως νεαρή εβραιοπούλα κρυβόταν από τους Ναζί στην κατεχόμενη Γαλλία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο πρώτο της graphic novel, η Palacio αφηγείται, μέσα από το κείμενο και τις εικόνες της, μια αλησμόνητη ιστορία για τη δύναμη της καλοσύνης, του ηρωισμού και του ανεξάντλητου θάρρους σε καιρό πολέμου. Όπως λέει η Γκρανμέρ στον Τζούλιαν, «Πάντα χρειάζεται θάρρος για να είσαι καλός. Εκείνες τις μέρες, όμως, μια τέτοια καλοσύνη μπορούσε να σου κοστίσει τα πάντα».

Το Λευκό Πουλί περιλαμβάνει ακόμα έναν επίλογο από τη βραβευμένη συγγραφέα και κριτικό Ruth Franklin, καθώς και εκτεταμένες πληροφορίες για τους αναγνώστες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνη την ιστορική περίοδο…

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, που κυκλοφορεί στις 27 Σεπτεμβρίου από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, σε μετάφραση της Μαρίζας Ντεκάστρο! Για παιδιά από 9 ετών και για κάθε λάτρη των graphic novels και της λογοτεχνίας.

Λευκό Πουλί Λευκό Πουλί Λευκό Πουλί Λευκό Πουλί Λευκό Πουλί

Leave a Reply