ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΤΟ SUMMER CAMP ΣΤΟ PIERCE ΑΡΧΙΖΕΙ!

Tο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένα σχολείο με μεγάλη παράδοση και ιστορία στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Το Summer Camp αποτελεί ένα κομμάτι αυτής της παράδοσης.

Το θερινό αυτό πρόγραμμα που προσφέρεται από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ έχει σκοπό να δώσει αξέχαστες εμπειρίες σε παιδιά και εφήβους, οι οποίες απορρέουν από ένα πλούσιο και ισορροπημένο αθλητικό, εκπαιδευτικό και εικαστικό πρόγραμμα το οποίο υποστηρίζει ενεργά τη φιλοσοφία του Pierce εμπνευσμένη από το ρητό “Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί”.

Tο θερινό αυτό πρόγραμμα πραγματοποιείται μετά τη λήξη του σχολικού έτους και είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις αθλητικές, καλλιτεχνικές και μαθησιακές αναζητήσεις παιδιών 6-14 ετών που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού μετά τη λήξη του σχολικού έτους. Τα τμήματα χωρίζονται βάσει ηλικίας ή εμπειρίας. Το πρόγραμμα είναι πρωτίστως στην Ελληνική γλώσσα αλλά η χρήση της Αγγλικής γλώσσας χρησιμοποιείται παράλληλα από τους εκπαιδευτές.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Περιλαμβάνουν κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων 50 μέτρων, 4 κλειστά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, 6 γήπεδα τένις, 3 αίθουσες χορού, 1 γήπεδο ποδοσφαίρου με τελευταίας γενεάς συνθετικό χλοοτάπητα εγκεκριμένο από τη FIFA, στίβο 6 διαδρομών με ταρτάν καθώς και ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ. Οι αίθουσες των απογευματινών δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν εργαστήρι καλλιτεχνικών, εργαστήρια πληροφορικής, αίθουσα οικιακής οικονομίας, και θέατρο.

Το Summer Camp στελεχώνεται από άριστους και έμπειρους προπονητές, καθηγητές και συνεργάτες κυρίως του Pierce και του Deree, που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις τους, την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά.Οι προπονητές και οι καθηγητές υποστηρίζονται από μία ομάδα camp counselors (επιλεγμένων φοιτητών του Deree) που βοηθούν στην αρμονική και ασφαλή λειτουργία του προγράμματος, συνοδεύοντας και εποπτεύοντας τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Summer Camp.

pierce

ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (9:00-12:00): Το πρωινό αθλητικό πρόγραμμα στοχεύει στην καλλιέργεια των αθλητικών δεξιοτήτων των παιδιών μέσω αθλημάτων και δραστηριοτήτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, τένις, Tae Kwon Do, kid’s-Pilates, hip-hop και στίβο . Το παιδί κάθε εβδομάδα μπορεί να επιλέξει δύο από αυτές τις δραστηριότητες

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – ΓΕΥΜΑ (12:00-13:30): Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποιες επιπλέον δραστηριότητες αναψυχής όπως τοξοβολία, αναρρίχηση, επιτραπέζια παιχνίδια, πινγκ-πονγκ, κ.ά. Στη συνέχεια οδηγούνται στην τραπεζαρία όπου θα γευματίσουν. Το μενού έχει σχεδιαστεί κατάλληλα από το διατροφολόγο του Summer Camp, ώστε να καλύπτει απόλυτα τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή υγιεινών και βιταμινούχων τροφών

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (13:30-17:00): Το απογευματινό πρόγραμμα στοχεύει στην εκμάθηση/βελτίωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως της Αγγλικής γλώσσας, της χρήση Η/Υ (βασικές λειτουργίες, MS Office, ρομποτική, web design) ανάλογα με το επίπεδο γνώσης, παράλληλα με την καλλιέργεια και ανάδειξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων όπως γλυπτική, θέατρο, ζωγραφική, χειροτεχνίες, ταχυδακτυλουργική τέχνη, μαγειρική, κόμικς και τραγούδι. Το παιδί κάθε εβδομάδα μπορεί να επιλέξει δύο από αυτές τις δραστηριότητες

pierce 3

Κόστος ανά πακέτο εβδομάδων
1 Εβδομάδα € 305
2 Εβδομάδες € 505
3 Εβδομάδες € 670
4 Εβδομάδες € 805
5 Εβδομάδες € 900

Δίνεται 10% έκπτωση για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας που συμμετέχει

Μεταφορά με λεωφορείο: 85 € ανά εβδομάδα

Η πληρωμή προκαταβάλλεται για κάθε πρόγραμμα, και γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή στο ταμείο του Pierce και του Α.Σ.Κ.ΝΤΕΡΗ με επιταγή, μετρητά ή μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας και με δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Για πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το: 210-6009800, εσωτ. 1319, 1345 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00) Fax: 210 600-8913 Email: camps@acg.edu,

www.dereeathleticclub.gr,

www.pierce.gr,

www.acg.edu/summer-camp

20 Ιουνίου – 22 Ιουλίου, 2016 
Δευτέρα – Παρασκευή (09:00 – 17:00 / ώρα προσέλευσης 08:45)

Προθεσμία Εγγραφών:  Έως και 4 ημέρες πριν την έναρξη της εβδομάδας συμμετοχής στο πρόγραμμα

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής ή εκτυπώστε τις φόρμες για την εγγραφή εδώ.

Ιατρικό Δελτίο | Όροι Συμμετοχής | Τρόποι Πληρωμής

Για το Menu πατήστε εδώ

Η αίτηση θα ολοκληρωθεί όταν μας αποστείλετε συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Ιατρικό Δελτίο από παιδίατρο.
Αποστείλατε προς: camps@acg.edu ή με fax στο 210 600 8913
Για πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 210 600 9800, εσωτ. 1319, 1345 (09:00-17:00)

Leave a Reply