ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Και τον Ιούνιο, το Μουσείο Συναισθημάτων υποδέχεται τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες στη διαδραστική έκθεση «Γεια σου κύριε Φόβε!».

Μια έκθεση για τους διαφορετικούς φόβους που νιώθουν τα παιδιά και πώς να ζήσουν μαζί τους καλύτερα! Ο σκοπός της διαδραστικής έκθεσης είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους ενήλικες που τα φροντίζουν, να γνωρίσουν, να επεξεργαστούν και να προσεγγίσουν το συναίσθημα του φόβου μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα!

Ημερομηνίες για το ελεύθερο κοινό: Όλα τα Σάββατα του Ιουλίου

Ηλικίες: Ενήλικες και παιδιά 4 έως και 12 χρονών

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 10 π.μ. έως 1 μ.μ.

Είσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ

Μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης του Μουσείου Συναισθημάτων, κάθε Σάββατο ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για ενήλικες και παιδιά μαζί! 

Τον Ιούλιο οι παραμυθοϊστορίες είναι αφιερωμένες στα συναισθήματα στο σύνολό τους!

Λίγα λόγια για το εργαστήρι…

«Ακούστηκε μια στριγγιά φωνή, ο χρόνος για μια στιγμή σταμάτησε, το δέντρο των συναισθημάτων στην άκρη του κόσμου των παραμυθιών μαράθηκε… Παίρνει το κέντημά της αγκαλιά και τρέχει για να βρει τη μαγική κλωστή στο δέντρο των συναισθημάτων να δώσει ξανά μορφή, στο δέντρο της ζωής να δώσει ξανά πνοή! Μαζί με την ηρωίδα θα γίνουμε βοηθοί συνοδοιπόροι…»

Ένα δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών για να αναγνωρίσουμε την αξία των συναισθημάτων σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη έκφραση και έκφανση της δικής μας μοναδικής χειροποίητης ζωής.  

Ημερομηνίες: 2, 9, 16, 23 και 30 Ιουλίου 2016
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών
Ώρα: 1 μ.μ. έως 2 μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου:8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου)

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΚΑΡΑΤΖΑ 7, 11741 ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥΤΗΛ 210 9218329 | ΦΑΞ 210 9218323 
E-MAIL info@mce.gr | URL  www.mce.gr 

Leave a Reply