(Έληξε) Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία “Ευχή”

ΕυχήTo Taλκ και η Feelgood Entertainment διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 8 τυχερούς συλλεκτικά δώρα από την ταινία Ευχή, που παίζεται στους κινηματογράφους. Πιο συγκεκριμένα:

  • 3 τυχεροί θα κερδίσουν ένα γυάλινο παγούρι
  • 5 τυχεροί θα κερδίσουν ένα T-Shirt

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Feelgood Entertainment στο Facebook εδώ και εδώ  αντίστοιχα εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. 

Νικητές είναι οι: Σοφία Πεπέ, Κυριακή Νίκου, Παναγιώτα Πεζού [παγούρια] και Προκόπης Σαμαράς, Μαρίνα Δημογεώργου, Ελένη Μυλωνά, Πέτρος Βλαχόπουλος και Αικατερίνη Λουκά [T-Shirts]

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 6.12.2023 στις 11 το πρωί και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με e-mail και θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.Ευχή

Η «Ευχή» (Wish) είναι μια επική μουσική κωμωδία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Chris Buck (ταινίες Frozen-Ψυχρά κι Ανάποδα), με πρωταγωνίστρια την αξιαγάπητη Άσα, που με το πάθος της κάνει μία ευχή τόσο δυνατή που εκπληρώνεται με τη βοήθεια του σύμπαντος. 

Θα γνωρίσουμε τη 17χρονη Άσα, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, την κατσίκα της Άσα, τον Βαλεντίνο και το Αστέρι, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Άσα, με μια ευχή της, στη Γη. Επίσης, θα απολαύσουμε ένα snippet του τραγουδιού της Ariana DeBose “This Wish,” ένα από τα πολλά τραγούδια που συνέθεσαν για την ταινία η Julia Michaels και ο Benjamin Rice.

Σύνοψη: Στο μαγικό βασίλειο του Ρόσας, η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που εκπληρώνεται από μία συμπαντική δύναμη, με τη μορφή μιας μικρής μπάλας με άπειρη ενέργεια, που ακούει στο όνομα Αστέρι. Μαζί, η Άσα και το Αστέρι αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, για να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως, όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδέεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

Η Disney τιμά τα 100 χρόνια κινηματογραφικής και μουσικής μαγείας με μία συναρπαστική, πρωτότυπη ιστορία με αξέχαστους χαρακτήρες και ολοκαίνουργια τραγούδα των Julia Michaels και Benjamin Rice, εκπληρώνοντας για μία ακόμα φορά την «Ευχή» των θεατών για συναρπαστικές ιστορίες.


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Feelgoοd Entertainment διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 8 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα της ταινίας “Ευχή”.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία και στη Feelgood Entertainment, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Η σχετική με τον διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την Τετάρτη 14.6.2023, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 8 νικητές και 8 αναπληρωματικοί νικητές.
  5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. 
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply