(Έληξε) Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία “Στο στοιχείο τους”

ElementalTo Taλκ και η Feelgood Entertainment διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 5 τυχερούς από ένα συλλεκτικό notebook και ένα  συλλεκτικό sweatshirt της ταινίας Elemental-το στοιχείο τους που παίζεται στους κινηματογράφους.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Feelgood Entertainment στο Facebook εδώ και εδώ  αντίστοιχα εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Νικητές είναι οι Ιωάννης Καρυστινός, Μελίνα Δρίζου, Κατερίνα Χριστοπούλου, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Δέσποινα Τσεκούρας

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 5.7.2023 στις 11 το πρωί και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με e-mail και θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

Αυτό το καλοκαίρι, θα ταξιδέψουµε στην εκπληκτική Πόλη των Στοιχείων, εκεί όπου κατοικούν η Φωτιά, το Νερό, η Γη και ο Αέρας και που οι µεταξύ τους συναναστροφές πυροδοτούν το Elemental /Στο Στοιχείο Τους, µία ακόµα ευφάνταστη και θεαµατική περιπέτεια κινουµένων σχεδίων µε την υπογραφή της Disney και της Pixar. Την ιδιαίτερα απαιτητική σε εφέ ταινία σκηνοθετεί ο Peter Sohn (Ο Καλόσαυρος-The Good Dinosaur, Ελαφρά Συννεφιά-Partly Clouded).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Φλόγας και του Νηρέα, δύο αντίθετων στοιχείων που έλκονται µεταξύ τους µε απολαυστικά αποτελέσµατα, θα ακούσουµε την Κλέλια Ανδριολάτου και τον Ορέστη Χαλκιά, πρωταγωνιστές της επιτυχηµένης τηλεοπτικής σειράς Maestro. Τα τηλεοπτικά «αδέρφια» δανείζουν τις φωνές τους στην ελληνική µεταγλώττιση του animation. Η Κλέλια είναι η φωνή της Φλόγας και ο Ορέστης η φωνή του Νηρέα.  Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πρωταγωνιστικό δίδυμο. Πριν τους απολαύσουμε, λοιπόν, και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, δίνουμε ραντεβού στις 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους και απολαμβάνουμε το μοναδικό animation των studios Disney και Pixar «Στο Στοιχείο Τους»!

Στο Στοιχείο Τους

Στις 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Διάρκεια: 103’

Σενάριο: John Hoberg, Kat Likkel, Brenda Hsueh
Σκηνοθεσία: Peter Sohn
Παραγωγή: Denise Ream
Ακούγονται: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Ronnie del Carmen, Shila Ommi, Wendi McLendon-Covey, Catherine O’Hara, Mason Wertheimer, Joe Pera
Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται: Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Άλκης Ζερβός, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντοµάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιώργος Τσουµάνης, Κώστας Φιλίππογλου, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Τίτος Γρηγορόπουλος, Χρήστος Θάνος, Αλεξάνδρα Ηλία, Δανάη Νικολάτου
Σκηνογραφία: Don Shank
Μοντάζ: Stephen Schaffer
Μουσική: Thomas Newman

Στο Στοιχείο Τους


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Feelgoοd Entertainment διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό notebook και ένα συλλεκτικό sweatshirt της ταινίας Elemental-Στο στοιχείο τους.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία και στη Feelgood Entertainment, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Η σχετική με τον διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την Τετάρτη 14.6.2023, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές.
  5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. 
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply