ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΤΑΧΡΟΝΟΥ ΣΥΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ

peripoliko-astynomia_1-thumb-large-thumb-largeΣτη σύλληψη του 42χρονου πατέρα και της 34χρονης μητέρας του ανήλικου προσφυγόπουλου, που εξαφανίστηκε την Παρασκευή από το Κέντρο Φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε νεκρό, λίγες ώρες αργότερα, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας και Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, που διενεργεί την προανάκριση. Οι γονείς του αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και έκθεσης σε κίνδυνο.

Οι γονείς του 7χρονου οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Αθηνών στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για το πώς το παιδάκι βρέθηκε στη θάλασσα καθώς και οι δύο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, ενημερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής για τον εντοπισμό αγοριού χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του προβλήτα του χώρου προσωρινής διαμονής προσφύγων στο Σκαραμαγκά.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και άμεσα το ανωτέρω παιδί διεκομίσθη στο Θριάσιο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, προέκυψε ότι πρόκειται για τον 7χρονο από τη Συρία, για το οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου από τους γονείς του, τις πρωινές ώρες χθες.

Η νεκροψία στο σώμα του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Leave a Reply