ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

rehost20169137da265d0-883f-4ea2-9d06-b7128986f058

Ο χειμώνας μας αποχαιρετάει (και δεν στεναχωριόμαστε καθόλου γι’ αυτό) και έρχεται το καλοκαίρι με ένα μικρό διάλειμμα άνοιξης. Ξέρω τι θα μου πείτε τώρα και σας καταλαβαίνω, η αλλαγή των εποχών μας κάνει όλους να τρελαινόμαστε, αφού πρέπει να τακτοποιήσουμε από την αρχή και να βρούμε χώρους για όλα τα ρούχα μας.  Λοιπόν, υπάρχει τρόπος φέτος να μην πελαγώσετε και να τακτοποιήσετε τα ρούχα σας σωστά και εύκολα. Για να ξεκινήσουμε:

Πετάξτε τα παλιά σας ρούχα.

giphy

Μη στεναχωριέστε για αυτό που πάλιωσε ή δεν πρόκειται ποτέ να σου χωρέσει πια. Κάνε μια πολύ καλή εκκαθάριση της ντουλάπας σου και αναρωτήσου ποια από τα ρούχα που έχεις απλώσει πάνω στο κρεβάτι σου, τα χρειάζεσαι απλά ή λυπάσαι να τα δώσεις; Να ξέρετε, ένα ρούχο που κρέμεται στην ντουλάπας σας αρκετό καιρό χωρίς να το έχετε φορέσει, υπάρχουν μηδαμινές πιθανότητες να το φορέσετε στο μέλλον.

Η καλή κρεμάστρα 

giphy (1)

Μπορεί να μη δίνεις σημασία στις κρεμάστρες της ντουλάπας σου αλλά καλό θα είναι να να έχεις πάντα τις κατάλληλες κρεμάστρες για το κάθε ρούχο. Με αυτό το τρόπο, θα δεις τη ντουλάπα σου να μεταμορφώνεται και θα έχεις εξοικονομήσει αρκετό χώρο για καινούρια ψώνια.

Οργανώστε τα ρούχα σας ανά είδος

giphy (2)

Φροντίστε τα ρούχα σας να είναι τακτοποιημένα ανά είδος π.χ. όλα τα κοντομάνικα μαζί για να είναι όλα μαζεμένα για εύκολη εξοικονόμηση χώρου. Να σημειώσουμε ότι αν καταφέρετε να τα έχετε τακτοποιημένα και άνα χρώμα, ο άδειος χώρος θα είναι ασφαλώς μεγαλύτερος.

Οργανώστε τα παπούτσια σας

giphy (5)

Αν είσαι από αυτούς που έχουν μεγάλη ντουλάπα με ράφια για παπούτσια, τότε είσαι από τους προνομιούχους. Οργάνωσε την ντουλάπα σου άνα χρώμα και σχέδιο για να έχεις την ευκολία να τα βρίσκεις όταν τα χρειάζεσαι. Για αυτούς που η ντουλάπα τους δεν είναι αρκετά μεγάλη, καλό θα είναι να αποθηκεύουν τα παππούτσια τους σε κουτιά καθώς εύκολα το ένα μπαίνει πάνω στο άλλο χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερος χώρος. Το μόνο μειονέκτημα με τα κουτιά είναι ότι δεν μπορείς να τα δεις και να κάνεις τους συνδυασμούς εύκολα και γρήγορα.

Λύσε το αιώνιο πρόβλημα με τις τσάντες

giphy (6)Καλό θα ήταν όλες τις τσάντες να τις βάζατε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην ντουλάπα σας φροντίζοντας όλες να είναι τακτοποιημένες ανά μέγεθος και χρώμα. Στις πιο ογκώδεις και μεγάλες τσάντες, καλό θα ήταν να τις γεμίζετε με φύλλα πλαστικού περιτυλίγματος με φούσκες ή εφημερίδες για να τις βοηθήσεις να μη χάσουν το σχήμα τους.

Παρολ’ αυτά, πάλι σου έμειναν έξω ρούχα; Ναι, δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να μην μας φτάσει ο χώρος για αυτό μπορείς να καταφύγεις σε άλλους τρόπους όπως να αγοράσεις παραπάνω ράφια, συρτάρια και χρωματιστά κουτιά που να ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας.
Κορίτσια, ένα είναι το μόνο σίγουρο: ότι όλες οι γυναίκες θα ζούμε πάντα με το παρακάτω όνειρο!

giphy (4)

Leave a Reply