ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ MY TWINS

Όπως συμβαίνει με όλα τα μικρά παιδιά, έτσι και για το myTwins, το portal που είναι αφιερωμένο στη δίδυμη κύηση και στο μεγάλωμα των δίδυμων παιδιών, έφτασε η ώρα να προχωρήσει, να ωριμάσει, να αναπτυχθεί.

Κάνοντας λοιπόν ένα βήμα παρακάτω, το myTwins αποκτά νέο λογότυπο με τις δίδυμες καρδιές που μπήκαν στη ζωή των γονιών των διδύμων και την έκαναν ομορφότερη. Μέσα από την ανανεωμένη εικόνα του, το myTwins έρχεται να λειτουργήσει σαν πλατφόρμα επικοινωνίας των γονιών με δίδυμα, να γίνει το όχημα για να μοιραστούν, να προβληματιστούν, να μάθουν, να ακουμπήσουν ο ένας στον άλλον.

Μέσα από τις ξεχωριστές θεματικές κατηγορίες, οι αναγνώστες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα και να διαβάσουν όλα όσα τους απασχολούν για την ανατροφή των διδύμων παιδιών τους σε κάθε ηλικιακή φάση. Από την περίοδο της  εγκυμοσύνης, τα βρεφικά χρόνια, τη νηπιακή φάση και τη σχολική περίοδο, το myTwins προσφέρει βιωματικές εμπειρίες, πρακτικές συμβουλές και δοκιμασμένες ιδέες στους γονείς διδύμων, αλλά και προτάσεις από τους ειδικούς συνεργάτες σε θέματα υγείας, ψυχολογίας, εγκυμοσύνης, διατροφής και εκπαίδευσης.

Στόχος του παραμένει το να φέρει τους γονείς των διδύμων πιο κοντά και να προσφέρει ένα διαδικτυακό χώρο, όπου θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους, θα εκφράζουν τις απορίες αλλά και θα ανταλλάζουν προτάσεις και ιδέες για το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Στείλτε και τις δικές σας δίδυμες ιστορίες στο info@mytwins.gr

Η έμπνευση πίσω από το myTwins

Το myTwins εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Εύη Σταθάτου, μαμά τριών αγοριών και μαμά διδύμων και η ίδια. Η ιδέα προέκυψε από μία ανάγκη και μία επιθυμία. Ανάγκη να μάθει περισσότερα για την πρωτόγνωρη εμπειρία της δίδυμης κύησης και το μεγάλωμα των διδύμων και επιθυμία να συγκεντρώσει τις εμπειρίες των γονιών που έχουν δίδυμα σε μία ομάδα όπου θα μπορούν να μοιράζονται στιγμές, να ανταλλάσσουν ιδέες και να βρίσκουν λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δικές της δίδυμες ιστορίες στο προσωπικό της blog, Evi’sTwins stories .

Γίνετε και εσείς μέλη της παρέας του My Twins στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram 

Leave a Reply