ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ WASH & GO 5 ΣΕ 1 ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Woman washing her hair in shower

Ένα από τα πράγματα που μου έλειψαν από τότε που έγινα μανούλα, πριν από 8 σχεδόν χρόνια, ήταν το… λούσιμο.

Θα μου πείτε “Καλά, δεν λουζόσουν”; Ε, προφανώς λουζόμουν, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή, βιαστικά, χωρίς να το ευχαριστιέμαι, βάζοντας το πρώτο σαμπουάν που έβρισκα μπροστά μου (συνήθως βρεφικό-παιδικό) και χωρίς να αναζητώ το κάτι παραπάνω για τα μαλλιά μου… Βλέπετε, η μητρότητα έχει τόσες απαιτήσεις, ειδικά τα πρώτα χρόνια που συνδυάζεται και με την απειρία, που ακόμα και το λούσιμο γίνεται πολυτέλεια!

Καθώς τα παιδιά μου μεγάλωσαν λίγο, άρχισα σταδιακά να επιστρέφω σε πιο άνετες καταστάσεις. Όμως, πλέον στο μπάνιο ήμαστε στριμωγμένοι με 100 διαφορετικά μπουκαλάκια. Ποιο είναι ποιου; Ποιο κάνει τι; Ποιος θα πάρει ποιο; Δεν πήγαινε άλλο! Άρχισα, λοιπόν, να αναζητώ ένα προϊόν που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει και τα 4 μέλη της οικογένειας, κοινώς ένα σαμπουάν για όλους μας, μπαμπά, μαμά και παιδιά!

Και το βρήκα στο νέο Wash and Go! Αυτό που θυμόμουν ως παιδί, το πρωτοποριακό για τα 90’s 2 σε 1, μετεξελίχθηκε για να αντεπεξέλθει στις ακόμα πιο αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Με ανανεωμένο design, πλέον το Wash & Go προσφέρει πενταπλή προστασία για τα μαλλιά σας σε μία συσκευασία. Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, αλλιώς δεν θα το εμπιστευόμουν για τα παιδιά μου, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο για όλη την οικογένεια σε τιμές προσιτές για όλους. Το Wash & Go «5 σε 1» μετέφερε στα μαλλιά όλων μας, ηλικίας 43, 36, 8 και 5 ετών και με μαλλιά από πολύ μακριά ως πολύ κοντά, τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας μας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρή και ευκολοχτένιστη κόμη. Η κόρη μου κι εγώ χρησιμοποιούμε και το φοβερό conditioner και ξεχάσαμε τους κόμπους στα μαλλιά μας μια για πάντα!

Η προϊοντική σειρά του Wash & Go είναι ευρεία, καθώς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 16 διαφορετικά προϊόντα, σαμπουάν, conditioner είτε 2 σε 1 προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας. Εμείς, προς το παρόν, χρησιμοποιούμε αυτή με το εκχύλισμα μελιού, γιατί δίνει λάμψη και ως οικογένεια… είναι στη φύση μας να λάμπουμε! Αλλά έχει κι άλλες! Σας τις γράφω αναλυτικά για να δείτε ποια σας ταιριάζει καλύτερα!

wash-go

Οι προϊοντικές σειρές είναι οι ακόλουθες:

Classic Care: Η Νο 1 σειρά 2 σε 1 Σαμπουάν & Conditioner που υπόσχεται γερά και υγιή μαλλιά
Gentle: H σειρά Gentle περιποιείται τα μαλλιά δίνοντάς τους φρεσκάδα και απαλότητα
Sport: Για όλους όσοι αθλούνται η σειρά 2 σε 1 Sport ανανεώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά
Αντιπιτυριδικό: Η απόλυτη σειρά 2 σε 1 για την καταπολέμηση της πιτυρίδας
Ενυδάτωση Οι ευεργετικές ιδιότητες της AloeVera προστατεύουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά σας
Ενδυνάμωση: Με εκχύλισμα Ginseng ενισχύεται η αντοχή των μαλλιών σας
Καθημερινή περιποίηση: Περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού για καθημερινή θρέψη των μαλλιών σας. Αποτελείται από σαμπουάν και conditioner
Καθημερινή φροντίδα: Τα εκχυλίσματα φρούτων της σειράς δυναμώνουν τα μαλλιά και προσδίδουν ελαστικότητα. Αποτελείται από σαμπουάν και conditioner
Λάμψη: Με εκχύλισμα μελιού, η σειρά αυτή εξασφαλίζει την απαραίτητη λάμψη για τα μαλλιά σας 

Τα σαμπουάν και τα 2 σε 1 σαμπουάν & conditioner διατίθενται σε συσκευασίες των 400ml και 700ml και τα conditioner διατίθενται σε συσκευασίες των 380ml. Οι συσκευασίες σαμπουάν των 400ml καθώς και τα conditioner διατίθενται με προτεινόμενη λιανική τιμή 3,99€ και οι συσκευασίες των 700ml με προτεινόμενη λιανική τιμή 4,99€.

Πού θα βρείτε το Wash & Go: Τα προϊόντα Wash & Go μπορεί να τα βρείτε εύκολα σε όλα τα καταστήματα λιανικής καθώς και σε καταστήματα καλλυντικών.

Leave a Reply