ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ KICKERS. TO ΚΟΜΜΑΤΙ- ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Με το καλοκαίρι τυπικά τουλάχιστον να τελειώνει σιγά σιγά, μικροί και μεγάλοι δεν έχουν άλλο περιθώριο από το να ετοιμαστούν – ψυχολογικά κυρίως – για την επιστροφή στο σχολείο και στην εργασία τους. Ένας λόγος που αξίζει αυτή η επιστροφή είναι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Πρώτο και κύριο, το παπούτσι που κατέχει εξέχων ρόλο στην γκαρνταρόμπα και αναδεικνύει και το πιο απλό μας outfit.

Κατασκευασμένα αποκλειστικά από μαλακό δέρμα ή καστόρι, τα Kickers αποπνέουν ένα casual αστικό στυλ και θεωρούνται σύμβολα της αυθεντικότητας και της διαχρονικής νεανικότητας.

Η γυναικεία φθινοπωρινή συλλογή συνδυάζει office look προτάσεις με casual άνετα παπούτσια για όλες τις ώρες. Κάθε γυναίκα θα βρει ένα Kickers να ταιριάξει με τις ενδυματολογικές της επιλογές: Flat ή με τακούνι, booties,biker boots ή μπότες μέχρι το γόνατο, σε γήινα χρώματα, με τρουκ ή λεπτομέρειες από λουστρίνι ή γούνα.

 Η φετινή ανδρική συλλογή δίνει έμφαση στις casual εμφανίσεις. Ο ιδανικός συνδυασμός αθλητικού στυλ sneakers και καθημερινού άνετου παπουτσιού , ικανοποιεί το απαιτητικό ανδρικό κοινό που ζητά ένα παπούτσι για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή παιδικών Kickers συνοψίζει μια έκρηξη χρωμάτων και μοναδικών συνδυασμών που φέρνουν χαρά και ικανοποίηση στα παιδικά πρόσωπα.

Leave a Reply