ACQUA E SOLE

Η πιο δροσερή πρόταση της πόλης για χαλάρωση, διασκέδαση και παιχνίδι όλες τις ώρες της ημέρας, βρίσκεται στον Άλιμο και ονομάζεται Acqua e Sole.

Σε μία έκταση 3,2 στρεμμάτων, το σύγχρονο design συναντά το φυσικό περιβάλλον σε ένα μοντέρνο χώρο με minimal αισθητική και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η καλύτερη επιλογή για να περάσετε ξέγνοιαστες ώρες με την παρέα σας σε ένα ευχάριστο φυσικό περιβάλλον, με άψογο σέρβις και εξαιρετικές τιμές. Ελάτε από το πρωί να κολυμπήσετε στην πισίνα, να πιείτε τον καφέ σας, ή να χαλαρώσετε μετά την δουλειά με ένα ελαφρύ σνακ, στο πλήρως εξοπλισμένο Pool Bar Café. Τα καλοκαιρινά βράδια, διασκεδάστε με μουσική, cocktails και παγωμένη μπύρα, δίπλα στη φωτισμένη πισίνα.

ΠΣΙΝΑ Β -ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ

Εγκαταστάσεις/Υπηρεσίες

Το Acqua e Sole είναι ένας πολυχώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον και προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες.

Πισίνα Α: 150 τ.μ επιφάνεια και μέγιστο βάθος 2.20 μ. με νεροτσουλήθρα, ξαπλώστρες και καναπέδες. Ένας υπέροχος χώρος για ψυχαγωγία, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις και παιδικό πάρτι.

Πισίνα Β: 250 τ.μ επιφάνεια και μέγιστο βάθος 1.80 μ., με νεροτσουλήθρα ,ξαπλώστρες και καναπέδες. Κολυμπήστε και χαρείτε ένα αναζωογονητικό Jacuzzi στις 2 πισίνες των εγκαταστάσεών μας.

Ο καθαρισμός του νερού γίνεται με φίλτρα άμμου και χημικά μέσα, ολόκληρο το 24ωρο. Όλο το νερό ανακυκλώνεται κάθε 3 ώρες.

Μόνιμος ναυαγοσώστης σε κάθε πισίνα, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας. Αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν μοναδικές στιγμές παίζοντας και κολυμπώντας με ασφάλεια, που αποτελεί κύριο μέλημά μας για όλους τους λουόμενους.

Αποδυτήρια Ανδρών – Γυναικών με ζεστό νερό

IMG_0897

Παιδική χαρά: ελεύθερη είσοδος στους μικρούς μας φίλους, με ξύλινα παιχνίδια, προσφέρεται για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού αλλά και για ένα παιδικό πάρτι, ενώ οι γονείς έχοντας άμεση οπτική επαφή απολαμβάνουν τον καφέ τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Pool Bar Café: ειδυλλιακός χώρος με φόντο το γαλάζιο. Ανοικτά όλη μέρα (χειμώνα- καλοκαίρι). Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, τον χυμό ή το ουζάκι σας, συνοδευόμενα από ποικιλίες finger food, κρύα snacks, σαλάτες, παγωτά ή και γλυκά.

Γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5: Οργανωμένες εγκαταστάσεις με σύγχρονο χλοοτάπητα και φωτισμό τις νυχτερινές ώρες. Φιλοξενεί την Ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά 5 έως 15 χρονών.

Summer Camp 2015: Καλοκαιρινές δραστηριότητες για αγόρια και κορίτσια από 5 μέχρι 14 ετών, από τις 15 Ιουνίου 2015 μέχρι και τις 17 Ιουλίου 2015.

Αναθέστε στο Acqua e Sole την διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Πρωταγωνιστές εδώ και χρόνια στα παιδικά πάρτι. Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η πολυετής εμπειρία είναι η απόλυτη εγγύηση ότι κάθε σας εκδήλωση θα στεφτεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι χώροι στις δύο πισίνες είναι κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν το πάρτι των γενεθλίων του παιδιού σας, με παιχνίδι στο γήπεδο και στην παιδική χαρά. Επαγγελματικά δείπνα, theme parties, happenings, πάρτι ενηλίκων και δεξιώσεις βάφτισης μπορούν να υλοποιηθούν από το έμπειρο προσωπικό του Acqua e Sole με φαντασία και ευελιξία αφήνοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους καλεσμένους σας αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις.

  • Catering
  • Ανιματέρ και παιγνιώδης απασχόληση στο νερό.
  • DJ-μουσική κάλυψη

To Acqua e Sole έχει ολοκληρωμένες προτάσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, σε έναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο, για να οργανώσετε μοναδικά κάθε είδος εκδήλωσης.

Πακέτα από 250€ για 20 παιδιά κ 20 ενήλικες.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις: 09:00 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

Εισιτήριο για χρήση πισίνας:
5 ευρώ για παιδιά (χρήση πισίνας & αναψυκτικό ή γρανίτα)
7 ευρώ για ενήλικες (χρήση πισίνας & καφές ή αναψυκτικό)
Ανετο παρκινγκ-Εύκολη Πρόσβαση Λεωφορείο/Μετρό/Τραμ

 logoacqua

Επτανήσου 8 & Καβάφη, Άλιμος, Τ.Κ. 17 455.

Πληροφορίες & Κρατήσεις : 210 9841527  & 2109881400

E-mail: info@acquaesole.gr

Leave a Reply