Ένας λαχνός, χιλιάδες χαμόγελα: Λαχειοφόρος Αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένας λαχνόςΈνας λαχνός, χιλιάδες χαμόγελα! «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μάς προσκαλεί να συμμετάσχουμε και τη φετινή χρονιά στη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιεί από τις 17 Μαρτίου 2023, προκειμένου να στηρίξουμε το έργο και τις υπηρεσίες του και να σκορπίσουμε χιλιάδες χαμόγελα.

Μπορούμε να αποκτήσουμε τους λαχνούς μας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά και έπειτα να τους δωρίσουμε στην οικογένεια ή στους αγαπημένους μας, ακόμα και στους συνεργάτες μας, και να προσφέρουμε έτσι διπλά χαμόγελα. Με την αγορά ενός λαχνού, ενισχύουμε το εξειδικευμένο έργο του Οργανισμού και τα χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζει ολιστικά, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για εντυπωσιακά δώρα.

Τα δώρα της λαχειοφόρου, όπως κάθε χρονιά, είναι πολλά και πλούσια, για κάθε προτίμηση και ενδιαφέρον και είναι ευγενική προσφορά εταιρειών. Το πρώτο, μεγάλο δώρο, είναι ένα TOYOTA YARIS 1.5P! Ακολουθούν, επίσης μεγάλα δώρα, όπως ένα ηλεκτρικό μηχανάκι, αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις διακοπές μας, προϊόντα τεχνολογίας, ακόμα και πετρέλαιο θέρμανσης. Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ…

Λάβετε κι εσείς μέρος στην προσπάθεια και δείτε όλα τα δώρα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://giatoxamogelo.gr/

Μπορούμε να αποκτήσουμε τους λαχνούς μας μέσω της πλατφόρμας https://giatoxamogelo.gr/ ή να επικοινωνήσουμε με τον Οργανισμό για περισσότερες πληροφορίες και σημεία διάθεσης, στο 11040.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, και ώρα  18:00. Δυνατότητα αγοράς λαχνών ηλεκτρονικά, θα υπάρχει μέχρι και Τρίτη 27 Ιουνίου 2023. 

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που εμπιστεύτηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού η πολιτεία και μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού, προκειμένου να αποκτήσουν κατάλληλες γνώσεις και εφόδια για να χτίσουν το μέλλον τους σε γερές βάσεις.

Περισσότερα για τη λειτουργία των Σπιτιών του Οργανισμού μπορείτε να δείτε εδώ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές, χάρη στη δική μας πολύτιμη υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr

Leave a Reply