ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ PIZZA

F&F_XZ_200120__8392Είμαστε από τις οικογένειες που αγαπούν τις χαλαρές βραδιές στο σαλόνι, να συζητάμε, να διαβάζουμε παρέα, να παίζουμε επιτραπέζια, να ακούμε μουσική και φυσικά να βλέπουμε ταινίες. Μια από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες είναι οι κινηματογραφικές βραδιές. Και τότε, τα παιδιά (πάντα στα παιδιά το ρίχνουμε, ξέρετε…) ζητούν πίτσα!

Pizza

Για τον λόγο αυτό, στην κατάψυξή μας  βρίσκονται πάντοτε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις λαχταριστές πίτσες Χρυσή Ζύμη, η κλασική Pizza Margherita, αγαπημένη της κόρης μου, με αγελαδινή μοτσαρέλα και γκούντα, μυρωδάτη σάλτσα τομάτας, βασιλικό και θυμάρι, η διάσημη Pizza Special, λατρεμένη του γιου μου, με καπνιστό μπέικον, πεπερόνι, πιπεριά και πικάντικη σάλτσα τομάτας με τσίλι, και η ξεχωριστή Pizza Barbeque, με καπνιστό μπέικον, γκούντα, ζαμπόν και μοναδική σάλτσα barbeque με κάρδαμο και κύμινο για  τους ξεχωριστούς γονείς οικογένειας (μόνο που εμείς τη συνοδεύουμε με μία κρύα μπίρα.. 🙂 )

_PDZ7734 copy

Και οι τρεις πίτσες έχουν αφράτο ζυμάρι με τραγανή βάση, ζυμωμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και είναι πεντανόστιμες. Γι’ αυτό βέβαια, πέραν της βασικής μας προτίμησης, τα κομμάτια διαμοιράζονται και δοκιμάζουμε όλοι απ’ όλα, απολαμβάνοντας την ταινία μας συνοδεία εκλεκτών γεύσεων. [Στο σημείο αυτό, οφείλω να ομολογήσω ότι 1. Δεν περισσεύει ποτέ ούτε ψίχουλο και 2. υπάρχουν φορές που φτιάχνουμε και τρώμε τις πίτσες μας ως… brunch, π.χ. κάποιες τεμπέλικες Κυριακές που κοιμόμαστε λίγο παραπάνω.]

Η Pizza Χρυσή Ζύμη συνδυάζει την τέχνη στο ζυμάρι με την καλύτερη σύνθεση στα υλικά και προσφέρει την πιο πλούσια γεύση, για να την απολαύσετε απευθείας από τον φούρνο του σπιτιού σας. Το ψήσιμό της είναι απλούστατο!

-Τη βγάζετε από την κατάψυξη και την ψήνετε στον φούρνο σας για περίπου 15’.

-Αφήνετε 2-3 λεπτά να κρυώσει, νιώθοντας τη μυρωδιά της να σας γαργαλάει τα ρουθούνια (ξέρετε, αυτά τα 2-3 βασανιστικά λεπτά, που κάθεστε από πάνω της και κάνετε φου φου μπας και έρθει γρηγορότερα η ώρα που θα την… καταβροχθίσετε)

-Απολαμβάνετε την πιο απολαυστική ζύμη, τις πιο μυρωδάτες σάλτσες με βότανα και μπαχαρικά, την πιο μοναδική γεύση, τα πιο εκλεκτά υλικά και συστατικά…

-Επαναλαμβάνετε την όλη διαδικασία 😉

www.xrisizimi.gr   |   fb/xrisizimi   |   Instagram/xrisizimi

logo xrusi zumi den etuxe petuxe

Leave a Reply