ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ BABYSITTING ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MYDADA.GR!

Το mydada.gr έρχεται να αλλάξει ό,τι γνωρίζαμε σε σχέση με την παροχή εξειδικευμένων  παιδαγωγικών υπηρεσιών. Υπηρεσίες όπως το babysitting ή η διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι, αποκτούν άλλη σημασία, καθώς εμπεριέχουν πλέον αυθεντικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο, πρωτοτυπία και το κυριότερο, προσφέρονται στον χώρο που εσείς επιλέγετε!

Μέσω του υπολογιστή σας ή το smartphone μπορείτε να περιηγηθείτε και να διαλέξετε υπηρεσίες, με παιδαγωγικό περιεχόμενο μέσα από τις παρακάτω βασικές κατηγορίες:

  • Υπηρεσίες κατ΄οίκον φύλαξης παιδιών με δημιουργική απασχόληση,
  • Εμπειρίες με επίκεντρο το παιδί,
  • Hotel  Babysitting,
  • Μητέρες ημέρας,
  • Συμβουλευτική καθοδήγηση νέας Μητέρας,
  • Οργάνωση πρωτότυπων εκδηλώσεων για παιδιά.

Ειδικά για την υπηρεσία του babysitting, στο mydada.gr ο γονιός μπορεί να επιλέξει κάτι πολύ περισσότερο από την απλή φύλαξη του παιδιού. Μπορεί να διαλέξει μια έμπιστη παιδαγωγό που θα ταιριάζει στις ανάγκες του και που θα προσφέρει πλήρη βιωματική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση στο παιδί. Το περιεχόμενο της οποίας, ο γονιός το επιλέγει μέσα από έναν μεγάλο αριθμό «εμπειριών» που βρίσκει στην ιστοσελίδα και οι οποίες, ανανεώνονται συνεχώς. Η υπηρεσία μπορεί να παρέχεται στην οικία, αλλά και σε όποιον άλλο χώρο επιθυμεί ο γονέας (αρχικά εντός Αττικής). Ενώ δίνεται και η δυνατότητα για την κάλυψη αναγκών που προκύπτουν έκτακτα και σε μη κανονικά ωράρια.

Για την αξιολόγηση των παιδαγωγών, το mydada.gr έχει αναπτύξει μια online πλατφόρμα η οποία αξιοποιεί ειδικά σχεδιασμένα ψυχομετρικά εργαλεία αξιολόγησης της προσωπικότητας και επιτυγχάνει αποτελεσματικό screening πριν την τελική προσωπική συνέντευξη, για την είσοδο της παιδαγωγού στο team του Mydada.gr η αξιολόγηση φυσικά είναι συνεχής καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας.

Τα οφέλη της μεθοδολογίας είναι σημαντικά για τους γονείς, καθώς απορρίπτονται σχεδόν το 25% των αιτήσεων,  που δεν καλύπτουν τις υψηλές προδιαγραφές των υπηρεσιών του mydada.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα του mydada.gr αξιολογήθηκε ως η 5η καλύτερη πρόταση σε σύνολο 505 προτάσεων που εγκρίθηκαν στην Αττική στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρηματικότητας γυναικών ΕΠΑΝ ΙΙ (υποβλήθηκαν άνω των 1.500), ενώ διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2008, στην παροχή υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας.

Leave a Reply