COLORE COLORI: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΚΙΑΖΕΙ

Colore1Θέλετε να κάνετε ένα εντυπωσιακό δώρο στο παιδί σας, που θα συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Τότε πάρτε του ένα… μαγικό χαλί της παιδικής σειράς της Colore Colori κι αφήστε το να ζήσει το δικό του παραμύθι περπατώντας, παίζοντας και ξαπλώνοντας επάνω του!

Τα φιλικά προς το περιβάλλον παιδικά χαλιά της Colore Colori είναι πιστοποιημένα για μη αλλεργιογόνες επιβλαβείς χρωστικές ουσίες, γεγονός που τα καθιστά τα πιο ασφαλή για την υγεία των μικρών μας θησαυρών! Είναι τα μοναδικά χαλιά που όχι μόνο στολίζουν πανέμορφα το παιδικό δωμάτιο, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν στους λιλιπούτειους κατόχους τους φυσική προστασία από αλλεργιογόνα βακτήρια, μύκητες και ακάρεα.

Κάθε παιδικό χαλί Colore Colori είναι απίστευτα ανθεκτικό ακόμα και στην πιο έντονη χρήση, δηλαδή αυτή ενός παιδιού, του δικού σας, που παίζει και χτίζει επάνω του τους φανταστικούς του κόσμους. Όσο για το μέγεθός του; Αυτό κι αν δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί! Κάθε χαλί κόβεται στα μέτρα σας και προσαρμόζεται άριστα στον χώρο για τον οποίο προορίζεται.

Cover-Colore-Colori-2019

Και φυσικά τα παιδικά χαλιά Colore Colori είναι ιδανικά  για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των κατοικίδιων, που κάθε λίγο και λιγάκι τινάζουν και βάζουν σκούπα για να μαζέψουν τις κολλημένες τρίχες, γιατί είναι pet friendly! Αγαπούν τα ζωάκια σας (και εσάς που καθαρίζετε), καθώς είναι αντιστατικά και δεν μαγνητίζουν τις τρίχες, τα χνούδια και τη σκόνη.

Κρατήσαμε για το τέλος το πιο σημαντικό! Κάθε παιδικό χαλί Colore Colori είναι αλέκιαστο, επιτρέποντας στο παιδί σας να παίζει ελεύθερα, να ζωγραφίζει με κάθε είδους χρώματα, ακόμη και να τρώει καθισμένο ή ξαπλωμένο επάνω του, χωρίς να φοβάται ότι θα το λερώσει και θα… το κυνηγάτε!

Όλα αυτά με δυο χρόνια γραπτή εγγύηση! Το σκέφτεστε ακόμα;

logo

Colore Colori: Για να ξέρετε πού πατάτε· εσείς και τα παιδιά σας (και τα σκυλιά σας και τα γατιά σας)!

Colore Colori

Leave a Reply