BYEROFYLI: ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

byerofiliΗ Ερωφίλη  και η Καίτη Παπασταύρου λατρεύουν να διηγούνται παραμύθια. Με εργαλεία το ψαλίδι, τη μεζούρα, το πινέλο και την κλωστή φτιάχνουν στο byerofili ρούχα και αξεσουάρ που χτίζουν γύρω τους έναν ολόκληρο ονειρόκοσμο.

girls 1-2

Όπως σε όλα τα παραμύθια λοιπόν, μια φορά και έναν καιρό (συγκεκριμένα το 2012), η εμπειρία  στο χώρο της βάπτισης της Καίτης συνάντησε το μεράκι για το σχεδιασμό της Ερωφίλης και μαζί έδωσαν την ώθηση να ξεκινήσει η πρώτη κολεξιόν παιδικού ρούχου. Η έμπνευση τους ήταν πάντα τα αγαπημένα μας παιδικά βιβλία, οι vintage καρτ ποστάλ, μύθοι και παλιές ιστορίες αλλά και η μαγεία του σινεμά. Κάθε ρούχο είναι μοναδικό, κάθε πακέτο προσαρμοσμένο στις επιθυμίες του πελάτη και όλα είναι φτιαγμένα ένα- ένα, στο εργαστήριο, ζωγραφισμένα και τελειοποιημένα στο χέρι. Το byerofili είναι φτιαγμένο από γυναίκες που λατρεύουν τη δουλειά τους και συντηρούν ένα απλό και βιώσιμο τρόπο λειτουργίας που αντέχει στο χρόνο.

set 1

Εκτός όμως από την αισθητική που διέπει τον σχεδιασμό των ρούχων, μεγάλη σημασία δίνεται και στην ποιότητα αλλά και την άνεση για το παιδί. Όλα τα ρούχα έχουν φόδρα από 100% βαμβάκι και οι γραμμές είναι ειδικά μελετημένες ώστε να μην ενοχλούν σε τίποτα τους μικρούς μας φίλους. Τα περισσότερα ρούχα είναι μάλιστα εξαιρετικά χρηστικά, για να φορεθούν ξανά με διαφορετικούς συνδυασμούς. Όσο αναφορά τα χειροποίητα παπουτσάκια, φτιάχνονται κατά παραγγελία, είναι ανατομικά και φροντίζουν τα μικρά ποδαράκια! Ακόμα και τα αξεσουάρ που φτιάχνονται από το μηδέν στο εργαστήριο, δεν είναι απλά διακοσμητικά, αλλά μικρά επιπλάκια, μπαουλάκια παιχνιδιών, σακίδια ή ακόμα και κούκλες που θα κρατήσουν τις όμορφες αναμνήσεις για πάντα στο χώρο σας.

boys 2

Στη φετινή συλλογή, που είναι χρωματικά και θεματικά εμπνευσμένη από τα κινηματογραφικά αριστουργήματα του Wes Anderson, θα βρείτε ρούχο για  και κορίτσι όσο και ολοκληρωμένα σετ βάπτισης (λαδόπανα, λαδοσέτ, κουτί ή τσάντα και λαμπάδα). Ακόμα, θα συναντήσετε φορέματα για τη μαμά ή τη νονά (διαθέσιμα και ως σετ μαμά-κόρη). Οι πιο χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της συλλογής είναι οι ζεστές αποχρώσεις, το πρωτότυπο boyscout στυλ για τα αγόρια και οι ψηλόμεσες φούστες με crop top για τα κορίτσια και τις μαμάδες. Επίσης, κυκλοφόρησε ειδική οικονομική σειρά με πιο casual  αλλά εξίσου γοητευτικές εμφανίσεις. Φυσικά, αν επιθυμείτε κάτι τελείως προσωπικό, το byerofili είναι στη διάθεσή σας για custom παραγγελίες με μοναδικό οδηγό τη φαντασία σας. 

set 3

Σκοπός είναι εξ’ άλλου όπως λένε η Ερωφίλη και η Καίτη “Να κάνουμε πραγματικότητα τις στιγμές όπως εσείς τις ονειρεύεστε, για να ζωντανέψει μπροστά σας το ολόδικό σας παραμύθι”.

logo οβαλ

Available at “Ταξιδεύοντας”, Chalepa 70, Athens (και σε πολλά καταστήματα στην Ελλάδα)
tel/fax:210 2927511

Leave a Reply