ΤΟ ΠΕΤΕΙΝΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

to-peteinaraki-9789601676388-1000-1309960Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 13:00, oι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Το πετειναράκι της Γλύκας Στόιου, σε εικονογράφηση της Θέντας Μιμηλάκη. Ένα συμβολικό, παγκόσμιο παραμύθι για τον αγώνα της επιβίωσης, την αποφασιστικότητα και την αλληλεγγύη, που ταξιδεύει από γενιά σε γενιά κι από γιαγιά ή παππού σε εγγόνι.

Παιδιά, ελάτε μαζί με τη συγγραφέα και σκηνοθέτρια να διαβάσουμε, να παίξουμε θέατρο και να ακολουθήσουμε το δίκαιο και θαρραλέο πετειναράκι στις περιπέτειές του! Στην παρουσίαση του βιβλίου “Το πετειναράκι” Θα θυμηθούμε το παραμύθι που έλεγαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες τον παλιό καιρό! Η Γλύκα θα φέρει μαζί το μαντολίνο της.

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ένα δίκαιο και θαρραλέο πετειναράκι αγωνίζεται να πάρει πίσω τη δραχμούλα που του πήρε ο φοροεισπράκτορας του βασιλιά. Στο μακρύ ταξίδι μέχρι το παλάτι θα συναντήσει μια αλεπού, έναν λύκο κι ένα ποταμάκι που θα γίνουν φίλοι του και θα το βοηθήσουν στην επικίνδυνη αποστολή του. Ένα συμβολικό, παγκόσμιο παραμύθι για τον αγώνα της επιβίωσης, την αποφασιστικότητα και την αλληλεγγύη, που ταξιδεύει από γενιά σε γενιά κι από γιαγιά ή παππού σε εγγόνι.

Leave a Reply