ΔΙΠΛΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΜΕ BEPANTHOL BABY BALM

BEPANTHOL BABY BALM 100gr SYNTHESI CMYKΤο Bepanthol® Baby Balm Σύγκαμα Μωρού προσφέρει διπλή προστασία από τα συγκάματα στα μωρά: δημιουργεί μια διαφανή ασπίδα προστασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας που προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιβαρύνσεις ενώ επιτρέπει στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού να αναπνέει, και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος χάρη στη 5% προβιταμίνη Β5 που περιέχει. Παράλληλα το ενυδατώνει αποτελεσματικά, αυξάνοντας έτσι την άμυνα του δέρματος κατά του συγκάματος.

Το Bepanthol® Baby Balm Σύγκαμα Μωρού είναι γνωστό και δοκιμασμένο για πολλά χρόνια. Η ειδική σύνθεσή του και η απουσία συντηρητικών, χρωστικών και αρώματος το καθιστούν κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Είναι φιλικό για το δέρμα ακόμη και των πρόωρων νεογνών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αλλαγή πάνας.

Το Bepanthol® Baby Balm Σύγκαμα Μωρού είναι κατάλληλο και για τη θηλάζουσα μαμά.Διατηρεί την ευαίσθητη περιοχή της θηλής του μαστού, που «ταλαιπωρείται» κατά την περίοδο του θηλασμού, απαλή. Σημειώνεται πως οι μητέρες θα πρέπει να απομακρύνουν τα υπολείμματα του Baby Balm από την θηλή πριν από το θηλασμό. Θα το βρείτε σε συσκευασία των 30g και σε οικονομική συσκευασία των 100g, σε φαρμακεία και σε καταστήματα καλλυντικών.

Leave a Reply