H POWER HEALTH ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2018:

PrintΣτο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής (16 Οκτωβρίου), η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής οργανώνει ολοήμερο event. Στόχος της ολοήμερης δράσης είναι να ευαισθητοποιηθούν οι ενήλικες  και τα παιδιά σε ζητήματα διατροφής.

Η μέρα θα ξεκινήσει με την επίσκεψη του επιστημονικού τμήματος της εταιρείας στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Ταξιάρχης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Power Health θα δώσει στους μικρούς μαθητές διατροφικές συμβουλές που αφορούν τη σωστή επιλογή του πρωινού, τη μεσογειακή διατροφή, το σπιτικό φαγητό, καθώς και την αξία της άσκησης στην καθημερινότητά τους.

Στη διάρκεια της ημέρας οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των social media της Power Health να παρακολουθήσουν video και posts από τον διάσημο Έλληνα food blogger και νέο συνεργάτη της εταιρείας, Γαβριήλ Νικολαΐδη.  Το άρθρο που επιμελήθηκε ο ίδιος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, καθώς και τα  χρήσιμα tips  για να προσέχουν τη διατροφή τους καθημερινά, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν εδώ.

Τέλος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας το τμήμα Promotion της εταιρείας θα βρίσκεται στο 16o  boutique γυμναστήριο της αλυσίδας Alter Life, στο Ελληνικό.  Εκεί θα πραγματοποιήσει γευστική δοκιμή προσφέροντας στα μέλη τα απολαυστικά σνακ και γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, Healthy & Tasty.

Πρόκειται για υγιεινά σνακ και γεύματα, υψηλά σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες και χαμηλά σε θερμίδες, εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και με την ιδανική αναλογία υδατανθράκων και λιπαρών. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και καλύπτουν τις υγιεινές διατροφικές ανάγκες και των πλέον απαιτητικών καταναλωτών.

MG_63112

Leave a Reply