ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ: 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

w30-180650ARGOLIDAOIKOGENEIAKHTRAGODIA3Άνδρας 29 ετών φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, κατά πάσα πιθανότητα με κυνηγετικό όπλο, και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Ο δράστης είχε αρχικά εγκλωβίσει την αδελφή του και την μητέρα τους σε μεζονέτα πολυκατοικίας στο Άργος στην οποία είχε βάλει φωτιά.

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο φερόμενος ως δράστης τα έβαλε με το παιδί και βγήκε εκτός εαυτού. Ενώ το διαμέρισμα φλεγόταν, πυροβόλησε πρώτα το κοριτσάκι και εξακολούθησε να ρίχνει πυροβολισμούς στον αέρα, εμποδίζοντας τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που είχαν ήδη φτάσει στο σημείο για να κάνουν κατάσβεση.

Ο δράστης ήταν φοιτητής Ιατρικής ενώ και οι δύο γονείς της μικρής, η μητέρα του δράστη και ο σύζυγός της, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, είναι γιατροί. Το πτώμα του 29χρονου βρέθηκε στο δώμα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

No Responses

Leave a Reply