ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ COVERΗ F.I.L.A. από το 1920, συνδυάζοντας την καινοτομία με το πάθος για δημιουργικότητα, έχει σχεδιάσει ένα ευρύ φάσμα από brands και χιλιάδες προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους, το σχολείο, τους δασκάλους και όσους λατρεύουν τη δημιουργία!

Ξεφυλλίζοντας τον προϊοντικό της κατάλογο βλέπουμε πως υπάρχουν όλα όσα μπορεί να ζητήσει κάθε παιδί για το σχολείο! Ισχυρά Brands και αμέτρητα σχολικά προϊόντα, ασφαλή και πιστοποιημένα, ώστε να ξεκινήσει και φέτος μια δημιουργική σχολική χρονιά!

Η σειρά Giotto βρίσκεται στα σχολεία από το 1920, υποστηρίζοντας παιδιά και δασκάλους με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να χρωματίζουν, να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν, όπως μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, τέμπερες, κόλλες! Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή και πιστοποιημένα που προσφέρουν μεγάλη αξία. Για τη φετινή σχολική περίοδο επιλέγουμε:

1.GIOTTO - Αντίγραφο

  1. Μαρκαδόρους Χοντρούς Turbo Maxi με μεγάλη διάρκεια, μη τοξικοί και super washable.
  2. Ξυλομπογιές Giotto Elios χωρίς φυσικό ξύλο, εύκολη στο ξύσιμο και διαθέσιμη σε 24 χρώματα.
  3. Κηρομπογιές Giotto Cera 9cm σε χρώματα πλούσια, φωτεινά και ζωηρά ιδανικές για το σχολείο.
  4. Λαδοπαστέλ Giotto Olio 7cm σε διάφορα χρώματα για τις ζωγραφιές και τις χειροτεχνίες σας. Ιδανικές για το σπίτι αλλά και το σχολείο
  5. Σχολικές Τέμπερες Giotto, έτοιμες, ιδανικές για το σχολείο σε συσκευασίες 250ml, 500ml και 1000ml.
  6. Δακτυλομπογιές κατάλληλες για εφαρμογή με τα δάχτυλα και πινέλο σε ζωηρά χρώματα.
  7. Νερομπογιές Giotto με πινέλο και καπάκι που γίνεται παλέτα.
  8. Πλαστελίνη Patplume φυτική, χωρίς γλουτένη, ιδανική για μικρές κατασκευές.
  9. Κόλλες Giotto χωρίς διαλύτες, ασφαλείς και πιστοποιημένες. Giotto Stick, Giotto Vinilik, Giotto Collage, Giotto Bricolage…για να κολλήσεις!

2.DAS

DAS ο πηλός που φτιάχνεται στην Ιταλία σε χρώματα λευκού και τερακότας που στεγνώνει στον αέρα και δεν χρειάζεται ψήσιμο! Πηλός αναγνωρισμένος για την ευελιξία του, εύκολος στο πλάσιμο και στην εργασία μαζί του. Μπορεί να βαφτεί με τέμπερες, ακρυλικά και άλλα χρώματα. Σε συσκευασίες των 150γρ, ½ και 1 κιλού. Ιδανικός για όλες τις σχολικές κατασκευές!

3.LYRA

Η σειρά Lyra περιλαμβάνει μολύβια και αξεσουάρ εμπλουτισμένα με εργονομικά σχεδιασμένα σχήματα μολυβιών που ενθαρρύνουν το φυσικό κράτημα. Ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες των μαθητών και πολύτιμοι σύμμαχοι στο σπίτι και στο σχολείο. Από τη σειρά τα απαραίτητα της φετινής σχολικής χρονιάς είναι:

  1. Μολύβια Lyra Neon βαθμίδας ΗΒ, σε 6 απίθανα neon χρώματα με υψηλής ποιότητας γόμα στο χρώμα του μολυβιού.
  2. Μολύβια Lyra Groove Slim Graphite με τρίπλευρο εργονομικό σχήμα και φυσική λαβή, Ιδανικό για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες και με θέση για το όνομα του παιδιού.
  3. Μολύβι προπαίδειας Lyra τριγωνικό και εργονομικό.
  4. Ξύστρες Lyra Groove με μια ή δύο τρύπες σε απίθανα φωτεινά χρώματα!

Σχολικά προϊόντα των σειρών Giotto, Das, Lyra, θα βρείτε σε καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, βιβλιοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών! Μπείτε στο Store Finder της Fila Hellas και βρείτε το πιο κοντινό σε σας κατάστημα…“το κατάστημα που ψάχνεις είναι δίπλα σου”…!

Clipboard01

Πληροφορίες για τα σχολικά προϊόντα της Fila Hellas θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.fila-giotto.gr/el/

Leave a Reply